Forum

Satılık Jimmyjib 4m yükseklik, 2.5m uzunluk 1.500 TL

28 Gönderi
13 Üyeler
0 Reactions
5,267 Görüntüleme
(@folkmuzik)
Gönderi: 0

O zaman bu konuda tecrübeli arkadaşlara bir sorun. Böyle bir aleti kaça maledersiniz diye. Mesela en tecrübeli isimlerden biri Kemal abimize ( Babaluga ) soralım. Ayrıca bunu yapmanın yetenekle bir alakası yok. Tekrar söylüyorum 6 metre profil 50 tl, tripod 30 tl geriside civata,işçilik falan...Hadi 100 olmasın 150 olsun. 🙂

Gönderildi : 19/03/2011 2:16 am
(@babaluga)

Ben böyle bir tartışmanın içine girmem. Arkadaşımıza hayırlı satışlar dilerim. Selamlar..

Gönderildi : 19/03/2011 2:48 am
 Düd
(@dud)

Yahu folk haklı bile olsan bokunu çıkardın.

Fazla fiyatlar eğer fazla ise her zaman söylenmeli, bunu biz de yapıyoruz. Sen de yaptın, tezini savundun, satıcı da cevabını verdi. Yeter artık neyini uzatıyorsun, ilgilenen görür bakar karar verir. Çok iddialıysan yap jibini aç başlığını sat. Bu kadar trollük yeter, haklıdan hakıza geçişi ışık hızında başardın tebrik ederim.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 19/03/2011 2:55 am
(@mecayonur)
Başlığı açan

folkmuzik lütfen verdiğin sözün arkasında dur beklemedeyiz kaldı 6 günün 😉 100 dü 150 oldu... 🙂 bak uzatmanında manası yok aslında bende uzatma yanlısı değilim sırf insanları tartışmanın içine çektiğinden dolayı bu işe sesim çıkıyor ve cevap yazıyorum. naparsan yap ister 100 e yap ister 50 tl ye hiç umrumda değil ama benim konumu sabote etme ve emeğe saygı göster. ben inşaat mühendisiyim ve böyle birşeyi anlattığım fiyata mal ettim yapmamın amacıda kendim kullanmak içindi şimdi ise başka proje için satıyorum ve bu fiyattan satıyorum! uzatma konuyu burda kalsın uzatmak istiyorsanda 6 günün kaldı... 😉

sevgili babaluga ; senin yaptığın çalışmaları yakından takip ediyorum kalitene gıpta ile bakıyorum.böyle bir tartışmaya girmeyerekte takdirimi ve saygımı çok daha fazla arttırdın herşey gönlünce olsun.

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 19/03/2011 3:03 am
(@mecayonur)
Başlığı açan

Düd evet bencede haklısın. pahalıysa söyle geç kardeş sidik yarıştırmanın anlamı yok herkes aynı şeyi söylüyor ama adam laf anlamıyor. ama artık anlayacağını umuyorum...

Gönderildi : 19/03/2011 3:05 am
(@erdemgenc)
Gönderi: 75

Sırf işçilik bile 500 lira eder. Bunlarla uğraşmayan bilemez. Bende glidecam yaptım kendime. Hatta glidecam hd2000 den daha iyi oldu. Bu konuda da iddalıyım. Bedavaya malettim ve babamın çalıştığı fabrikadaki makina yedek parçalarını kullandım. Ama sadece kafası 1 gün sürdü. Toplam 2 günde bitti. 3 kişi çalıştı. Bu çalışan adamların günlük kazandığı parayı versen onlara sadece 1000 tl yi geçer. O yüzden her işte bir emek vardır. Para harcansa da harcanmasa da emek karşılıksız değildir. Sen 100 liraya bana satarsan ben burdan söz veriyorum 10 tane sipariş vereceğim.

Official http://www.gencerdem.com
Vimeo http://www.vimeo.com/gencerdem
Twitterhttp://twitter.com/black232
Deviantarthttp://black232.deviantart.com

Gönderildi : 29/03/2011 8:03 pm
 prot
(@prot)

bu şey gibi oldu ya sen bu ferrariyi 200bin dolara mal ediyosun kardeş neden 2milyona satıyosun diye sorsan sanane birader der çıkar adam :)))

PORTFOLIO: http://xantia.cgsociety.org/gallery/908278/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 29/03/2011 9:01 pm
(@karatasa)

Hayır adam kendi el emeğine isterse bir milyon dolar biçer, isteyen alır istemeyen almaz. Neyin muhabbeti bu ben anlamadım.

Gönderildi : 30/03/2011 2:57 am
(@mecayonur)
Başlığı açan

erdemgenç aynen sana katılıyorum işçiliği içine bile sokmamaları ilginç dogmatik adam bunlar ya 😀 sevgili prot 🙂 aslında bende dediğini yapabilirdim ama burayı seviyorum ve kargaşa münakaşa zıtlık çıkmasın seviye düşmesin istedim inan adam gibi cevapladım her detayına kadar. karatasa zaten bu olayları başlatan arkadaş tükürdüğünü yaladı kendi kendini madara etti daha fazla söze gerek yok arkadaşlar 😉 bu ne alırsan 100 TL ci arkadaşın yaptığı bana nedense aşağıdaki repliği hep hatırlatıyor :)her zaman severek defalarca izlediğim Özgür Bakar - Ev Sahibim filminden alıntı yapmak istiyorum;
- bağırma özgür bağırma!... ya da bağır böyle daha çok tahrik oluyorum... 😉

bağıran bağırmaya devam etsin 😉

Gönderildi : 30/03/2011 5:20 am
(@bilekvewayt)
Gönderi: 5

yetenek gerektiren ve emek harcanan bir işin fiyatını o ürünün sahibi belirler ve bunun üstüne fazla bişey söylememek gerekir bence.. folkmüzik in dediği boş fotoğraf kağıdı almaya benzer.. fotoğrafı fotoğraf yapan çekim yapan sanatçıdır, fotoğraf kağıdının maliyeti nedir ki.. ortada metrelerce alüminyum olsun, 1 değil 10 tripod olsun sen yeteneğini emeğini ortaya koymadıktan sonra hurdadan başka ne açığa çıkar ..

Gönderildi : 08/04/2011 10:26 pm
(@mecayonur)
Başlığı açan

merhaba bilekvewayt;
-welcome to jungle 😀

aynen dediğin gibi sana katılıyorum ve foruma hoşgeldin diyorum

Gönderildi : 08/04/2011 11:50 pm
(@bilekvewayt)
Gönderi: 5

teşekkür ederim mecayonur 🙂 uzun süredir takip ettiğim bir forumdu daha fazla dışında duramadım..

Gönderildi : 09/04/2011 3:13 pm
(@mecayonur)
Başlığı açan

r.deirm en iyisini yapmışsın 🙂

Gönderildi : 09/04/2011 4:44 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: