Satılık Jimmyjib 4m yükseklik, 2.5m uzunluk 1.500 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-tripod-monopod-satilik-jimmyjib-4m-yukseklik-2-5m-uzunluk-1-500-tl-45053435/detay " onclick="window.open(this.href);return false;
Ürünün videosu ;
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-tripod-monopod-satilik-jimmyjib-4m-yukseklik-2-5m-uzunluk-1-500-tl-45053435/video/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Özellikleri ;
-Sabit kafalıdır. Manuel Tilt yapar.
-2.5 metre uzunluk,
-4 metre yükselme.
-Ağırlık merkezinden 360 derece dönebilme
-DSLR kameralarla uyumlu.
-9.8'' büyük LCD monitör.
-kolay taşıma ve kurulum
-2 yıl boyunca Teknik servis hizmeti
Kullanıldığı projeler;
-Kral TV ve TRT Ayhan Günyıl Klibi
-Hiphoplife Rap klipleri
-Villa Dizisi İç çekimler
-Kısa filmler.
filmfabrikası üyelerine ufak bir indirim söz konusu olabilir. Türkiyenin her yerine kargo seçeneği vardır. Kargo fiyatları 20-50 TL arası değişmektedir.
GSM : 0554 528 37 58 Onur ALDOĞAN
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )
Kiralık düşünüyorsan daha mantıklı olur bence ..
evet günlük 50 tl den kiralıyordum yeterince işte çalıştı kendi parasını çoktan çıkarttı hatta önümüzdeki 3 gün bile işte olacak. satmamın sebebi RED almak. elimdeki ekipmanların bir kısmını uygun fiyata elden çıkartıp eksiğimi tamamlayıp RED ONE almak istiyorum. zaten alırsam onuda çok uygun fiyata günlük 250tl gibi bir fiyata burdan kiralayacağım. tabi asıl kamerayı isteme sebebim bağımsız bir uzun metraj düşünüyorum şu sıralarda. jimmy i burdan almak isteyen çıkarsa kendisine yardımcı olacağım.
LCD Bataryalımı ?
Birde RED ONE uzun bir süre temin edilemiyor diye duymuştum. Ayrıca Scarlet ve Epic yoldayken 25.000 $ a ONE body almakta pek mantıklı değil gibi bence beklemelisin ki zaten red one dahi şu anda temin edlilemiyor olması lazım.
Vimeo : http://vimeo.com/user4550668" onclick="window.open(this.href);return false;
Flickr : http://www.flickr.com/photos/serkanyavuz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Günlük 50 tl kiraya verirsen hergün kiracı bulursun buradan. Hatta bende yakında talibim :). Jimmy satılması zor bir ürün , kira daha mantıklı her zaman ;).
Serkan yavuz ; evet lcd bataryalı kendi yaptığım bir bataryası var ve 8 saatlik şarj ile 4 saat götürüyor. RED ONE a gelince. alacağım RED sıfır değil 2.el ve çok uygun bir fiyata ( neredeyse yarı fiyatına diyebilirim ) alacağım. ama aslında doğru söylüyorsun Epic ve scarlet te beni epey bir düşündürüyor diyebilirim.
Uguratilgan ; evet kiracı konusunda bir sıkıntım olmadı şuana kadar. talip olursan seve seve iş yaparız tabiki 🙂
Zaten herkesin biraz uğraşıpta 100 tl ye maledeceği bir alet bu.1500 çok yani. Daha önce forumdan bazı arkadaşların kendi yaptıkları bu tür aletleri sattığını görmüştüm ve fiyatları gayet uygundu...
100 tl yemi ? 😀 herkesin içinde söz veriyorum aynısını 100 tlye yapan olursa ben alıcam boşuna gidipte para yatırmıyayım bu aleti yaparken. 🙂 folkmuzik ben sürrealist düşündüğünün kanaatindeyim. sadece lcd si 350 tl olan bir aletin bataryası ,yedek parçaları, işçiliği , boyası, tripotu, aksları ve 2 yıl sigortasıyla 1500 tl ye gelmesi çok uygun diye düşünüyorum ayrıca indirim yapıcağımıda söyledim. ha lcd alınmazsa tamam 1.100 tl ye bırakırım. hatta indirimde yaparım. forumda bile 1 m sliderlar 300 tl civarı gidiyorsa eğer benim fiyatımın uygun olduğunu düşünüyorum. bence bir satış yapılırken böyle gerçekçi olmayan yorum yazarak başlığı egale etmemelisin diye düşünüyorum ve lütfen konuyu burada kapatalım. anlayışın için teşekkürler.ama bir sorun olursa yazarsan ilgiyle cevaplarım. kolay gelsin
Lcd yi demiyorum. Sadece jimmy den bahsediyorum. İnternetten araştırırsan böyle aletlerin sıfırının fiyatının 350-400 dolar olduğunu görürsün. Ayrıca niçin 100 tl ye yapılmasın alimünyum profilin metresi kaç lira ?...
metresi 80 lira benimkinde yaklaşık 4 metre kullanıldığını varsayalım 320 tl yapardı yinede 😉 yurt dışından alırsan 400 dolar = 620 tl yapar + 350 tl LCD + ( yanılıyorda olabilir )100 dolar kargo = 160 tl + batarya 70 tl + sanırım ötv de işin içine giriyor onun da ne kadar olduğunu araştırmak lazım + ağırlıklar 30 tl ama şu haliyle bile 1230 tl yapıyor ötv hariç 😉 bende 1.350 ye bırakmayı düşünüyorum ayrıca 2 yıl garanti veriyorum yedek parça sağlıyorum muhattap bizzat benim. bırakta üzerine ufakta olsa bir kar koyayım. umarım açıklayıcı olmuştur. yeterince başlık doldu lütfen hassas davranıp özelden msj atın bu tarz şeyler için. iyi günler.
mrb onur,arkadaşla biraz atışmışsın görüyor okuyor ve gülüyorum.bende jimmy jib yapıp satıyorum..arkadaşa sadece şu tavsiyede bulunmak isterim..sadece jimmy nin tripot kısmını kendi imkanları ile bi yapsın bakalım kaç günde ve kaç liraya mal edecek...saygılarımla...haaaa unutmadan onur sana mail yollamıştım..jimmy nin son videosuyla ilgili umarım izlemişsindir.....
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bende sizlere gülüyorum. 🙂 Hoparlör tripodu 30tl...Tünelde istemediğin kadar var...Ayrıca alimünyum profilin metresi 80 lira değil 6 metresi 50 lira. Size inat bir tane yapıp haftaya resmini buraya koyacağım...O zaman bakalım kim kime gülecek 🙂
Arkadaşlar ,kirpi, yavrusunu pamuğum diye severmiş 🙂
Arkadaşımız ürününe bir fiyat biçmiş.Beğeniriz veya beğenmeyiz.Başka bir arkadaşımız danışırsa fikrimizi söyleriz.Karşılıklı mesajlarla vakit kaybetmeyelim derim ben.Formda
kendimizi geliştirmek için o kadar güzel şeyler varki ,hadi onları okuyalım 🙂
Zaten herkesin biraz uğraşıpta 100 tl ye maledeceği bir alet bu.1500 çok yani. Daha önce forumdan bazı arkadaşların kendi yaptıkları bu tür aletleri sattığını görmüştüm ve fiyatları gayet uygundu...
laf etmek için laf edip, altta kalıncada 10 yaşında çocuklar gibi sdik yarışına giren arkadaş, bir ürün yapılmış, bu siteyi satabileceği bir yer olarak görmüş sen kalmış 100 liraya yapılır bu diyorsun. O zaman ne yapman lazım, burda bilmiş bilmiş konuşacağına önce gidip, yapıp, ondan sonra konuşman lazım. Proaim'in bile bu üründen çok daha kötü jimmyleri 500dolardan başlıyor. Öyle 100liraya yapılacak bir alet olsa cayır cayır jimmy yapar herkez ki maliyetini geçtim kaç kişi bu ürünü yapabileceği bir alana ve yeteneğe sahip. Sanki 10bin lira demiş adam hayret birşey! Madem almayacaksın emeğine saygı göster, insanların kafalarını bulandırmaki, bu arkadaş burda başka ürünlerinide satmaya çalışsın. Senin gibi adamlar yüzünden vazgeçmesin.
folkmüzik ; çok uzattın konuyu kirletme artık burayı bir emek harcanmış ve satış yapıyoruz burada. buraya artık ne yazsan boş 100 tl ye yaptığın jimmyi yapıp satarak burada paylaşmanı bekliyoruz şimdiden yapmaya başla haftaya sözün var unutma bunu inat yapmana mana getiremedim çocuksu davranışlar bunlar.ama ama halen sidik yarıştırmak istiyorsan senden sadece söylediğin lafın arkasında durmanı istiyoruz. 25 mart cuma günü satışını ve resmini bekliyoruz. kolay gelsin. artık yazma emeğe saygısızlık yapma lütfen.
mustafa tozlu evet sana katılıyorum tripot hakkında söylediklerine ayırca yeni videonu izledim gayet stabil olmuş. biraz daha yukarından görüntü alırsan daha sinematik olacağını düşünüyorum sarsıntıları halletmişsin tebrik ederim 😉
sataman : dediğini doğru buluyorum çünkü hiç gereği olmayan manasız tartışmalar bunlar.
denizhan : inan çok iyi anlatmışsın bir paragrafta sana çok teşekkürederim. herkes senin gibi düşünse böyle polemiklere gerek kalmaz çok daha iyi işler ve öz güvenden kaynaklanan girişimler ortaya çıkar. ama bu tip insanlar malesef hep olacak ve anca duyarlı kişilerin onlara yön vermesiyle en azından farklı düşünme tekniğini kavrayabileceklerdir. onunda kötü niyetli olmadığını aslında biliyorum ama düşünce tarzını değiştirmeli herşeye rağmen...