Selamlar. Kameramı satmaya karar verdim. yerine z1 vari bir şey alacağım. Temiz bir z1 üzerine takasta düşünebilirim. Satış amacım kameranın bana fazla gelmesi. Harddiskini neredeyse hiç kullanmadım. Gereksiz almış gibi oldum. Bunun yerine işlerimde kullanabileceğim z1 ayarında bir kamera alacağım.
Kamera-ekstra pil-focus fs100(100gb)-focus fs100 için ekstra şarj adaptörü ve ekstra bateri.
8000 tl düşünüyorum. Pazarlığa açığım. İstanbulda oturuyorum.
lafa topla girmiş gibi oldum ama z1 yerine z5 almanızı tavsiye ederim. tek fark ses girişi ama xlr girişin önemi cidden çok fazla.
saol tavsiyen için.
ya ben bu kamerayı kaça satabilirim acaba.
hiç mi ilgilenen yok?
Pek çok insan bu tarz cihazları bir yolunu bulup Amerikadan getiriyor. 8000 TL sıfır Amerika fiyatının 2 katına yakın. İlanınızın ilgi görmemesi bundan kaynaklanıyor olabilir.
Edit: focus fs100'ü gözden kaçırmışım 🙂 fiyat fena diil.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
Ben de damlayayım konuya hemen kendi misyonumla. 🙂
Küreselleşmenin ,"dünya ülkelerinin eşitliği, ortak pazar vs." değil de çok net bir şekilde "yeni bir emperyalizm" olduğunu kanıtlamıyor mu bu vergi fiyatları? 🙂
İki katı nedir ya? Mevzuya limon sıktım, uzaklaşıyorum.
İyi satışlar.
Kezzap benim eşşekliğim kameranın yanındaki focus fs100 ikibin küsur dolarmış.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
Kezzap benim eşşekliğim kameranın yanındaki focus fs100 ikibin küsur dolarmış.
O zaman küreselleşme emperyalizm değil mi Anıl, ne demek istiyorsun? 🙂
Kezzap seni de alıp Küba'da film şirketi kurmak geçiyor içimden. Hem devlet memuru oluruz hemde ölmeden castro reyisin konuşmalarını dinleriz hafta sonları ne dersin) 😀
Merhaba Arkadaşlar
Ben geçen ay bir tane HVX 200 Aldım.
Focus Hardiski ile. extra focus battery yoktu fakat mevcut ekipmanı şuydu
Panasonic HVX 200 Kamera
3 Akü
Şarj Aleti
Focus FS 100 (100 GB Harddisk)
Kamera Çantası
6.500 TL'ye. P2 Kartı yoktu.
Bu kameranın özelliği Harddisk, P2 Kart ve Mini DV Kasede kayıt yapabiliyor olması.
Oldukça başarılı bir kamera.
HVX 200 de de XLR var
Sony Z1'te de
Sony Z5'te de
Z5 ışığa çok daha duyarlı bir kamera ve HDMI çıkışı olması itibari ile Z1'den daha iyi.