Merhaba,
1,5 yıl önce aldığım ve birkaç kez kullandığım Canon Fs306'yı satıyorum.Kamerada herhangi bir sorun yok,sadece ihtiyaçtan dolayı satıyorum.
Kamerayla beraber,orjinal çantasını,hafıza kartını yani kamerayla beraber gelen her şeyi de veriyorum.2 yıl garanti süresi vardı,6 ay kaldı,istenirse garanti kağıdını da verebilirim.
Ben 1,5 yıl önce kampanyayla peşin 340 liraya almıştım,şimdi fiyatı biraz da artmış.İkinci el fiyatlarıyla ilgili pek bir şey bulamadım,sadece hepsiburada'da bir tane ilan gördüm,fiyat 200 TL denmiş.
Ben 110 TL'ye satıyorum.
İstenirse İstanbul'da elden ve ya başka şehirler için kargoyla alışveriş yapılabilir.
110 TL son fiyat.
Mrb.Ö.M mesaj attım.
Arkadaşım şimdi incelediğimde canonnun sayfasında gördüm.Bumakina sürekli çekim yapamıyormu.her basışta 4 sn lik klp çeker diyor.yani bunla kısa film çekilemezmi.
Arkadaşım şimdi incelediğimde canonnun sayfasında gördüm.Bumakina sürekli çekim yapamıyormu.her basışta 4 sn lik klp çeker diyor.yani bunla kısa film çekilemezmi.
Öyle şey olur mu hocam,tabi ki sürekli çekim yapıyor.Ben zaten bu makinayı bir gazetede "Amatör kısa filmciler için ideal" diye bahsedildiği için almıştım.Bir kez kısa film olmak üzere birkaç kez de kullandım.
Orda bahsedilen başka bir şey;kolaylık olsun diye konan özellikten bahsediyor.Makinayı çok fazla kullanmadığım için ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum açıkcası fakat sürekli çekim yapmıyor diye bir şey yok.
Özel mesaj gelmedi bu arada.
mrb.
0544 410 59 96 arayablirseniz,konuşur bugün halledebiliriz.Yanlız şu anda şarjım bitti.Saat 14:00 den sonra arayabilirsiniz.Tşk.
Mrb.
Özel mesaj kuusunda sorun var galiba.Haklısınız sistem yollamamış.Sizden haber bekliyorum.0544 410 59 96 ya mesaj atabilir veya arayabilirsiniz.İstanbul Kadıköy deyim.Slm.
Tarafımdan satın alınmıştır.
Tekrar hayırlı olsun.
Filmfabrikası'na teşekkürler.