CANON EOS 700D
KAMERAYI 2 AY ÖNCE EVKUR MAĞAZASINDAN 1,900 TL'YE SATIN ALDIM
MAKİNE ÇOK KALİTELİ 18 MP FOTOĞRAF VE 1080P FULL HD VİDEO ÇEKİMİ YAPABİLMEKTE
SATMA SEBEBİM; TAMAMEN VİDEO ÇEKİMİNE YÖNELİK VİDEO KAMERA ALMA KARARIM OLDU
EN UFAK BİR SORUN YOKTUR, KUTU İÇERİĞİ TAMDIR
YANINDA EKSTRA BİR ÇOK DONANIM VERMEKTEYİM
SHUTTER (ÇEKİM) SAYISI 1800'DÜR
LESNLERİNDE VEYA GÖVDESİNDE BIRAKIN ÇİZİĞİ EN UFAK LEKE DAHİ BULAMAZSINIZ
CANON EOS 700D GÖVDE (GÖVDE KAPAĞI)
CANON 18-55MM LENS (ÖN VE ARKA KAPAK, PARMAK İZİ DAHİ BULAMAZSINIZ)
YASHICA 50MM F 1.7 MANUEL LENS ( ÖN VE ARKA LENS KAPAĞI MEVCUT, ÇİZİK YADA KÜFLENME YOK. SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. CANONA UYUMLU ADAPTÖRLE BİRLİKTE 250TL YE SATIN ALDIM. TAM PROFESYONEL MANUEL BİR LENSTİR. MUHTEŞEM PORTRA FOTOĞRAFLARI VE VİDEOLAR ÇEKEBİLİRSİNİZ)
58MM UV FİLTRE (50TL YE ALDIM)
1 ADET ORJİNAL CANON BATARYA
2 ADET KALİTELİ YEDEK BATARYA (İKİSİNİ 80TL'YE ALDIM)
ORJİNAL CANON ŞARJ CİHAZI
1 ADET 8GB KINGSTON CLASS 10 UHC1 HAFIZA KARTI
1 ADET 16 GB TOSHIBA CLASS 10 UHC1 HAFIZA KARTI
(İKİSİ 50TL)
UZAKTAN KUMANDA VE LENS TEMİZLEME KALEMİ ( 30TL)
1,75CM'YE KADAR AÇILABİLEN HAFİF TRİPOT
CANON KULLANIM KİTAPÇIĞI
CANON TÜRKİYE GARANTİ BELGESİ (22 AY GARANTİSİ BULUNMAKTA)
CANON ONLİNE FOTOĞRAFFÇILIK EĞİTİM ŞİFRE KARTI ( BEN KULLANMADIM)
USB ARA KABLO
CANON YAZILIM CD Sİ
MAKİNENİN BANA MALİYETİ 2400TL CİVARINDA OLDU. İLK GÜN Kİ KADAR TEMİZ OLAN CİHAZI 1650TL YE SATIYORUM.
Canon 700D Body DSLR Fotoğraf Makinesi
Canon 700D Canon?un APS-C Giriş seviyesi fotoğraf makinelerinin son versiyonu , kullanıcısına sunduğu özellikleri ile ön plana çıkıyor. Yüksek Megapiksel, Dönebilir ve Dokunmatik LCD Ekran, Videoda AF yapabilme, STM Lens desteği ve mükemmel ISO performansı bu özelliklerden bazıları.
Canon EOS 700D, giriş seviyesi fotoğraf makineleri içinde diğer markalardaki muadillerinden çok daha iyi performans sunması, Lens çeşitliliği ve Video?daki performansıyla ön plana çıkıyor. 14-Bit Analog/Dijital RAW desteği sunan 700D, Fotoğraflardaki renk ve kontrast dengesinde geniş bir yelpazeye sahip.
ISO 100 ? 12800 aralığında kullanılabilirken bu değer 25600 ISO?ya kadar genişletilebiliyor. Yüksek ISO değerlerinde DIGIC 5 ve CMOS sensörün mükemmel uyumunu görebilir, daha net ve düşük grenli fotoğraflar elde edebilirsiniz.
9 Noktalı, tümü çapraz yani cross type olan Hybrid CMOS AF sistemi, Vizör ile çekim yaparken Hızlı ve kararlı bir netleme sunarken anı yakalama konusunda da kullanıcısına destek sunuyor.
1.040K nokta çözünürlüğe sahip 3.0? Clear View II değişken açılı ve dokunmatik LCD ekrana sahip Canon EOS 700D farklı açılardan fotoğraf çekerken daha kullanışlı hale geliyor. Video konusunda da oldukça kullanışlı olan LCD Ekran Dokunmatik özelliğiyle birlikte daha hızlı netleme yapabilmenizi kolaylaştırıyor.
1080p 30fps ve 24fps hızında video çekebilen Canon 700D, 720p formatında da 60fps çekim imkanı tanıyor. Videoda AF otomatik ve dokunmatik ekrandan netleme yapabilirken stereo mikrofonuyla da videolarınız için daha kaliteli ses kaydı sağlanmaktadır.
Canon 700D?nin 18MP CMOS Sensörü
Canon EOS 700D, yüksek megapikselli APS-C CMOS Sensöre sahip. 18.0MP CMOS sensörü detay isteyenler için mükemmel bir seçenek. A2 boyutuna kadar baskıları kolayca alabileceğiniz gibi daha fazla detay isteyen ürün ve macro fotoğraflarınız için ideal değerler sunuyor.
Canon 700D?nin ISO Aralığı
Canon, birçok modelde olduğu gibi yüksek bir ISO aralığını kullanıcılarına sunuyor. 700D?de de 100-12800 ISO aralığını kullanılmış ve bu değer 25600 ISO?ya kadar genişletilebiliyor. Yetersiz ışıkta fotoğraf çekebilmenin en büyük avantajlarından birisi olan ISO başarımı konusunda Canon 700D rakipsiz olacağa benziyor.
Canon 700D ile 14-bit A/D Dönüştürme
Canon EOS 700D 14-bit fotoğraf desteği ile mükemmel görüntüler elde etmenizi sağlıyor. Renk ve tonlamalardaki geçişleri hissetmemek, gerçek renklere daha da yaklaşabilmek adına bu bit derinliği ne kadar yüksek olursa o kadar iyi fotoğraflar çekmemizi sağlıyor. 14-bit Analog/Dijital dönüştürebilen Canon EOS 700D bu özelliği ile giriş seviyesi diğer cihazlardan kendini ayırıyor.
Canon 700D?yi Yaratıcı Filtreler ile Kullanın
Yedi farklı yaratıcı efekt filtresine sahip Canon EOS 700D mükemmel etkiler bırakıyor. Canlı ön izleme modunda bunları çekim öncesinde ve sonrasında da görebiliyorsunuz. Grenli Siyah&Beyaz, Yumuşak odak, Balıkgözü Efekti, Oyuncak kamera Efekti, Minyatür Efekti, Art Bold Efekti ve Suluboya efektlerine sahip Canon 700D ile farklılığınızı ortaya çıkartın.
Canon EOS 700D?nin 9 Nokta AF Sistemi
Tamamı Cross Type ? Çapraz tip AF sistemine sahip Canon EOS 700D, Hybrid bir yapıda da çekim sunuyor. Dokunmatik ekranı sayesinde doğrudan daha fazla alan üzerinde AF yapabilirsiniz. Video için özel olarak Geliştirilen Hybrid CMOS AF sistemi videoda STM lens desteğiyle birlikte mükemmel bir uyum sergiliyor.
Canon EOS 700D?nin 3.0? Değişken Açılı ve Dokunmatik LCD Ekranı
Canon 700D Değişken açılı 3.0? boyutunda dokunmatik bir LCD ekrana sahip. Açının değişebilmesinin en büyük avantajları makro çekimlerde ya da sahneyi göremediğiniz konser çekimleri gibi zor anlarda fotoğraf çekmenizi kolaylaştırıyor. 3.0? boyutunda 1.040K noktaya sahip LCD ekran oldukça kaliteli görüntülerin yanı sıra gerçek renk ve kontrast değerlerinde fotoğrafları ön izlemenizi sağlıyor. Live View modunda ya da Video modundayken netleme yapmak için dokunmatik özelliğini kullanmanız yeterli oluyor. Tek dokunuşla AF apabilen ve tam alan AF ye sahip olan Canon 700D?nin LCD Ekranı ayrıca 7 farklı seviyedeparlaklığı kontrol edebilme imkanı da sunuyor.
Canon 700D ile Full HD 1080p Video Çekimi
Canon 700D önceki modellerde olduğu gibi bu modelinde de 1080p video çözünürlüğü ile kaliteli videolar çekmenizi sağlıyor. Tamamen manuel kontrol edebildiğiniz bir video sistemine sahip Canon EOS 700D, Enstantane, ISO, Diyafram gibi temel ayarları çekim esnasında yapmanızı kolaylaştırıyor. ISO 100-6400 aralığında video çekimi yapabilirken bunu 12800 ISO?ya kadar genişletebiliyorsunuz. 1080p Çözünürlükte 30fps çekim yapabilirken bunu 720p seçeneğinde 60fps?ye kadar geliştirebiliyorsunuz. Harici mikrofon takılabilen Canon 700D tam anlamıyla bir video kamera özelliği sergilemeyi başarıyor.