Makina çok temiz.
Canon 550D
18-55 kit lens
50mm 1.8 Lens
75-300 Lens
16 Gb hafıza kartı
orjinal bataryanın yanında 2 adet phottix marka batarya
Çanta,uv filtre,8 köşeli yıldız filtresi.
Ayrıca kutusu ve tüm kutu içeriği duruyor...
Hepsi 2000 tl...
Arkadaşlar uzun süreli çekim yapabilen bir hd kameraya ihtiyacım olduğundan satıyorum. Galiba Sony AX 2000 alacağım...
Resimler aşağıda arkadaşlar...Resmi çekerken sadece filtreleri koymayı unutmuşum 🙂
" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
GÜNCEL...
Canon 550D, 18-55 kit lens'e ne diyorsun fiyat olarak. Birde buna 50 mm eklenirse fiyat en son ne olur?
Canon 550D, 18-55 kit lens'e ne diyorsun fiyat olarak. Birde buna 50 mm eklenirse fiyat en son ne olur?
Hocam şu olursa ne olur bu olursa ne olur değil. Olacağı şekil bu ki ilanı bu şekilde verdim...
İlan açıyorsun, benimde alacağım ekipmanlar arasında 550D+kit lens. Ayrıca param yeterse üstüne 50 mm alma düşüncem var ki soruyorum. Terslemeye gerek yok. Hayırlı satışlar