İhtiyaç fazlası olduğundan kutusu açılmamış AUDIO TECHNICA ATR-3350 LAVALIER Kablolu yaka mikrofonu satılıktır. Fiyat:100 TL
Ses kalitesi ve kullanımı için örnek inceleme videosu
[vimeo] http://www.vimeo.com/18507408 [/vimeo]
Ürün ihtiyaç fazlasıysa neden ederinin iki katından fazla fiyat konulmış merak ettim. Efendi gibi yaz işte ben bunu kar amaçlı satıyorum diye servisini mi açtın vergisini mi ödedin 22 dılarlık mikrofonu 100 milyona satıyosun.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
Yargılayıcı düşünce yapısı ile yazdığınız görüşünüz için teşekkür ederim. 🙂 Ürünün Ebay Amerika fiyatı 20 ila 30 usd arasındadır. İngiltere Ebay fiyatı ise 55 usd. Buna 32 usd kargo masrafınıda eklerseniz sanırım açıklayıcı olur ve merakınız giderilir. Doğal olarak bana yüksek rakama gelen bir mikrofonu amerika fiyatı böyledir diye zararına verecek değilim. Ayrıca tanımadığınız kişilere 20-30 tl peşinde koşuyor gözüyle bakmanız sizin içsel probleminizdir.
bu ürün o fiyata yinede gitmez,alanda hayrını görsün ne diyelim:)
Keşke buraya baksaymışsın o vakit 😀
Yani 38 dolar civarı bir şey oluyor, o da 60 liraya tekabül ediyor. 6 pound'da (yani 15 liraya yakın) kargo bedeli ile birlikte 75 TL falan ediyor.
Bildiğim kadarıyla amazon'un Türkiye'ye elektronik satışı yok lakin satış yapan benzer şirketlerde 3 aşağı 5 yukarı aynıdır diye düşünüyorum.
ürünü kargo dahil 33 dolara kapıya kadar getiriyorlar.. Foruma üye olup selam vermeden satış yapmaya çalışan insanlara ön yargıyla yaklaşmam da son derede normal diye düşünüyorum. Başka da yorum yapmak istemiyorum.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
mehmetozkan89: Teşekkür ederim 🙂 Satılıp satılmaması sorun değil, ihtiyaç fazlası olduğundan elimde duracağına almak isteyen olursa kullanılsın diye düşündüm. Bu yüzden ilan açtım.
barisferah: Teşekkür ederim, evet sonradan bol forum incelemesi ve yurtdışından ürün nasıl getirtilir gibi birçok şey okudum ve çok daha uygun koşullara geldiğini gördüm. Benim için ilk deneyimdi doğal olarak sonucuda ona göre oldu 🙂 Mesleğim film çekimi veya benzeri bir konu değil, işimle ilgili eğitim videoları çekmek için sipariş etmiştim. Hep daha iyi sonuçlar almak için çaba gösterirken, aslında başından sonuna dek geçen bu süreçler işin güzel ve eğlenceli kısmı sanırım 🙂
Evet, işim film sektöründe değil, bu yüzden forumda aktif değilim. Fakat okuyorum, inceliyorum, bana gereken şeyleri öğreniyorum. Hatırlamıyorum ama belki zaman içinde sizin yazdığınız herhangi bir yazıdan bile birşeyler öğrenmişimdir. Hatta hiç burada mesaj yazmadan ilanlar bölümünden ilk kameram olan canon hv30'umu almıştım. Sonra bu forum vasıtası ile dslr ile tanıştım 550d aldım ve yine burada magic lantern ile tanıştım. Boş ve gereksiz olarak konulara cevap yazmıyor olmam yargılanabileceğim anlamını taşımamalıdır. Ve hiç bir yargının gerçek bir mazereti yoktur. Şüphesiz benim gibi binlerce üyesi vardır bu forumun.
O halde keşke, yurtdışından ürün nasıl getirtilir nasıl ucuza getirtilir gibi bir makale yazsaydınız ve foruma koysaydınızda okusaydım öğrenseydim bende öyle getirtseydim. Herkesi kendiniz gibi zeki bilmemek lazım. Öğretmek lazım ki yapmayınca söz söylemek lazım.