kısa filmlerimizde kullandığımız ntsc hv 30 muz ve kendi yaptığımız adaptorumuzu lensleriyle birlikte satıyoruz. adaptor canon ee-s focus screenle yapılmış olup ışık kaybı 1.5 stop gayet iyi bir performansa sahiptir.lenslerimiz fd 50 1.4 + 28-105 zoom lens+ nikon bayoneti de mevcut. nikon lenslerinizede rahatlıkla kullnabilirsin. ayrıca kamera ve adaptor için yaptığımız sünger destekli çantamızıda yanında hediye olarak vericez.
örnek video
http://vimeo.com/6540973 " onclick="window.open(this.href);return false;
extra videolarda istenirse göndrebiliriz.
canon hv 30 + 35 mm adaptor+ 50 1.4+28-105 f3.5 lens. +nikon bayonet+ özel süngerli çanta
800 tl.
ersin 536 646 47 52
sitenin mail trafiği bazen yavaş oluyor hızlı iletişim için.
[email protected]
vay be fiyatı görüpte almayanı artık döverler:)
Hayırlı satışlar
*our AC-130 in the air
Sadece NTSC olduğu için mi bu şekilde fiyat?
Müthiş. Hemen gider, gitmeli.
Hayırlı satışlar.
NTSC + el yapımı olduğundan adaptör fiyat bence bu kadar uygun. El yapımı adaptör 200-300 liraya mal oluyor zaten ...
ben ilgileniyorum ilanla lakin ntcs olması sorun yaratmazmı pal tvlerde nasıl olcak bu olay bilgisi olan varmı?
3 2 1 Akııyoorrrr!
ntscden pala çevirebilirsin hiç bir sorun olmaz. biz 4 tane kısa çektik...linktende bakabilirsin..
ne pahasına olursa olsun alınmıştır''
mail attım hocam uygun bır vakıtte cebınızden arıyıp detayları konusalım
tesekurler saygılar
burdan iletşim kurmak zor oluyor telefonla daha rahat..bir arkadaşda alıcak sanırım..aklında olsun..
arkadaşlar hv30 ve adaptor satılmıştır. ama canon fd 50 1.8, 28-105 f 3.5 lenslerimiz hala satılıktır. ikisine toplam 250 lira istiyoruz..ikiside canavar gibi 🙂