Forum

SATILDI - 7" harward monitör 150 tl

22 Gönderi
5 Üyeler
0 Reactions
3,892 Görüntüleme
(@opticman)
Gönderi: 0
Başlığı açan

abi 5d mark 2 gördünmü hiç desene sen bana 🙂

az evvel baktım girişleri arasında av out var yani bağlanır ama dip dibine en minnak detayları da görmem lazım diyosan o zaman hdmi çıkışından bağlaman lazım oda bunda olmaz çünkü hdmi girişi yok. tr de yok varsada 600 ün üzerinde yurtdışından alayım desen tahminim 300 $ civarıdır sanırım. av ile kullanılır fazla fazla iş görür ben 1kısada ve 1 klip çekiminde kullandım. menude flip seçeneği var ve bunuda zaten almadan evvel 1 ay araştırmıştım. 1440x480 çözünürlüğü ile en yüksek bunu bulmuştum ve aldım.
yani uzun lafın kısası bağlanılırda kullanılırda. ama 3 kuruşluk kıymadanda 5 kuruşluk köfte bekleme. full hd görüntü kalitesinde çekim yaparsın demem sende deme. ya pahalı bişey al ve hd izle yada normal kalitede bununla yap çekimini karar senin..

Gönderildi : 09/11/2010 3:03 am
 prot
(@prot)

fiyat 180tl ve günceldir sabah fiyat 220tl olacak banka sıkıştırıyo napiyim 🙂
geçen gün bir kamera ilanındada aynı şey vardı fiyat 4 liradan çıkmıştı sayfanın sonuna dogru 5 lira oldu.aynı şey bu ilandada var.hiç sevmedigim şey .Ekonomide 2ci el fiyat grafigi(ziynet eşyası olmadıgı taktirde) düşme egilimde bir diyagram izler. dün 180 tl idi ,sabah fiyatı 220 böyle satış olmaz bugün havale çıkartıp alıcaktım bu monitörü,şuan 100 tl desenizde almam size hayırlı satışlar dilerim..

PORTFOLIO: http://xantia.cgsociety.org/gallery/908278/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 09/11/2010 11:55 am
(@opticman)
Başlığı açan

bankaya ödemem var ve bu sabah ödeme yapmam gerekiyor. biçtiğim fiyat zaten 220 200. çabuk satılır maksadıyla 180 tl ya düşürdümki alacak olan kişide rahat alsın. ürün sahibinindir ve istediği fiyata istediği zaman satılık ilanı koyar. ben acil para gerekiyorken düşürmekte haklıyım. bankaya ödememide az sonra gidip yapıcam. elden borç almak zorunda kaldım ve istemediğim şeydi. bu zor duruma düştükten sonra neden satayım yada neden ucuza vereyim. değerinde gider. he sen artık 200 de versen vermem zaten 🙂 düşüncen öyleyse 🙂 ama sen hariç kim isterse 150 tl dan vericem. 😀 en azından yorumun başkasına yarar 🙂

Gönderildi : 09/11/2010 1:17 pm
(@opticman)
Başlığı açan

fiyat prot arkadaşımıza inat 150 tl olmuştur. bugün satılmaz ise ilan kaldırılacaktır.

Gönderildi : 09/11/2010 1:18 pm
 prot
(@prot)

bankaya ödemem var ve bu sabah ödeme yapmam gerekiyor. biçtiğim fiyat zaten 220 200. çabuk satılır maksadıyla 180 tl ya düşürdümki alacak olan kişide rahat alsın. ürün sahibinindir ve istediği fiyata istediği zaman satılık ilanı koyar. ben acil para gerekiyorken düşürmekte haklıyım. bankaya ödememide az sonra gidip yapıcam. elden borç almak zorunda kaldım ve istemediğim şeydi. bu zor duruma düştükten sonra neden satayım yada neden ucuza vereyim. değerinde gider. he sen artık 200 de versen vermem zaten 🙂 düşüncen öyleyse 🙂 ama sen hariç kim isterse 150 tl dan vericem. 😀 en azından yorumun başkasına yarar 🙂
söylediklerinle çelişiyorsun.ihtiyacın var ama fiyat yükseltiyorsun bence once ne yapmak istedigine karar ver.mal benim ister yükseltirim ister düşürürümle kimsenin zamanını çalmaya hakınyok eger canın oyun oynamak istiyorsa yeri burasi degil.yeri gelmişken söyliyeyim bu ürüne 500tl veririm sana 150 vermem..

PORTFOLIO: http://xantia.cgsociety.org/gallery/908278/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 09/11/2010 1:54 pm
(@opticman)
Başlığı açan

sevgili prot cum ilk ilan fiyatı zaten 220 tl idi en son ne olur diyenede 200 diyordum zaten baktımki çabuk satılmayacak. benimde son günüm. dedim hızlı satılsın diye 180 tl yapayım bugünlük. ihtiyacım var çünkü. ihtiyaç geçtikten sonrada satmasamda olur zaten. sen neye bu kadar kafa yordun anlamadım. alasın olsa alırsın yoksada niye yırtınıyon babacım bırak 500 diyeyim 100 diyeyim 🙂 ne diye dert ediyon. ürünü 150 tl dan koyup yukarı doğrumu çıkıyom 🙂 sen başka anlıyon bence. neyse polemiğe girmeye gerek yok kızmışsın nedensizce alma babacım. bana alıcı sanada ürün çok.

Gönderildi : 09/11/2010 2:13 pm
(@opticman)
Başlığı açan

lcd satılmıştır. teşekkürler.

Gönderildi : 09/11/2010 4:21 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: