Arkadaşlar ilanı güncelliyorum şuan bir arkadaşımda Canon 7D ALDI..onuda kiraladığımız sete dahil ediyorum
Amacımız ürünler kendini amorte etsin . Ticari kaygımız aşırı düzeyde değildir.Kısa filmlere , yada diğer türlü işlere kiralayabiliriz.
Kocaeli,Yalova,İzmit,Sakarya,İstanbul kiraladığımız bölgelerdir.
Kiralanacak ürünler:
Canon 7D
Canon 550D
18-135 ,,,,,18-55,,,,50mm 1.8 (başka lenslerde konu komşudan temin eidlir 8) )
16 gb x 2 class 10 hafıza kartı
8gb class 10 hafıza kartı
3 adet 1000 w ışık seti
1 adet 500w ufak ışık
1 adet yansıtıcı
Amatör BOOM
SİLK-PROFESYONEL TRİPOD
aklımızda bir fiyat yok 150-200 farketmez
Yakında bir aksilik çıkmassa Ebuci adlı arkadaşımızdan follow focus , babaluga abimizden de slider alma planlarımız var onlarıda ekipmana dahil edicez inş..ama şuanlık bu kadardır.
Kiralamalar günlüktür.Setin başında 1 arkadaşımız buluncaktır.Kullanımına yardımda edilebilir.(İsteğe göre)
YOL+YEMEK KARŞILANDIĞINDA DAHADA MAKBULE GEÇİYOR...2 KERE KİRALADIK KRALLAR GİBİ BAKTILAR BİZE 😮
İLANIN AÇIK VE NET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
İLGİLENEN OLURSA [email protected] adresine tel no mail atması yeterlidir.Geri dönüş yapılacaktır
daha foto eklıcektım ama 3 tane ızın verdi..
Saygılar Sevgiler...
16:9 bakabilmek ve biraz da renk atmaktır aslında hayat...
İlk fırsatta kendine bir kaç tane yüksek kapasiteli hafıza kartı al derim. Bu kartla sadece 50dk civarı Tam YÇ video kaydı yapabilirsin.
tavsiyen için saol zaten 1tb kartımda olsa kısa kısa video kaydı yapıorum..Makineye zarar vermemek için
daha önce 2 arkadaşa kiraladım Kocaelinde...yanlarında laptop getirdiler çektikleri görüntüleri oraya attılar..
şuan için kafidir....
saygılar
ilan güncellenmiştir.
ilan malesef açık ve net değil 😀
Işıkların cinsini ve kelvin cinsinden değerini verirsen çok makbule geçer.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
yani hocam sımdı kelvine kadar bir bilgim yok ama ^^
http://www.eniyiteknoloji.com/800W-3-LU-SABIT-ISIK-SET-KIRMIZI-KAFA,PR-154633.html " onclick="window.open(this.href);return false; -----ışık bu linkdekilerin 1000liği belki bu link yardımcı olur
kırmızı kafa dıe gecıor 1000w ısık bıldıgım bu kadar ..denedık bayagı guclu ısıklar..tabı asırı profesyonel bır bılgım yok
makıneler 7d ve 550d işte kart vs pro tripod var
lensler var bı kac tane ....sımdı follow focus ve sliderda alcaz
yanı elimizdekiler ..maksat urunler yatmasın ayda 1 tane cıksa kafi yani amaç ticaret değil:d
Arkadaşlar ekipmanınız ve fiyatınız güzel.Hayırlı kiralamalar dilerim.Bende belki kiralayabilirim.ışığım ve geniş açım eksik 🙂
teşekürler yani biz aldık bu eşyaları kendi hayallerimiz için uğraşıyoz sevioruz bu işleri amacımız kesinlikle şirketvari profesyonel bır kiralama degıl
olursa cıkarsa bızde ekipmanı değerlendırmıs olurz zaten helekı kısa film tarzı bır ıse kıralarsak ayrıca ekıpmanın basında duracagımız ıcın bırebır ekip uyesı oluyoruz ..yanı basıtınden soyle ornek vereyım
Kocaelinde bır ogrencı arkadasa kıraladık bulustuk anlastık..Arkadas dedıkı 5 saatlık bır cekım okey basladık cekmeye sonra ıste bı baktım ben kendımı arkadaşın filminde kamerayı tutan kişi olarak buldum , yanımda Kocaeli oldugu için diğer arkadaşımda ışıkları fln kuruyo vs bole calısıoruzda cunku sevıoruz..
İşin içinde ışık , kamera , set , oyuncu olunca bi gaza gelip mutlu olup kendini profesyonel sette calısıor zanneden tayfadanız..İhtisaslarımız farklı kimimiz reklamcı , kimimiz pazarlama , kimimiz iktisat amma velakin severiz 16:9u ve aksiyonu 8)
yanı atıyorum ilerde bi kaç urun daha aldıgımzda artıık idare eder şartlarda bir iş yapıcak ekipmana sahip olucaz..O zamanda mesela durumu olan arkadas alır bızı arabasıyla nereye gıdıoruz Yalovaya ,,sağlar lojistiği getirir götürür bizde uygun fiyata kiralarız ...Bakarsın projeye dahil oluruz fln filan 😯
yani zaten şu sıralar havalar soğuk bole bı ısteksızlık hakim havalarda hafif ısınmaya başladığı takdirde yelkenler fora diorum
Bu arada mail atan arkadaşlar oluyor..Dediğim gibi bir şirket prensibimiz olmadığı için net fiyat veremiorum ama siz mailinizde mesela '' 2GÜN CEKİCEZ günlük 6 saat ckeım olucak'' su makıneyı varsa sunu istiyorum diyip irtibat telde bırakırsanız bız derız hocam 100 ver yeter ya senın 300 e olur vs gıbı..
Yanı bakarsın proje cok ıyıdır .Bedava bile cekerız yanı neden olmasın .Potansiyeli vardır işin bize elektrik verir gibisinden 8)
Saygılarımı sunarım.