Kiralık Canon 550D ve Set Ekipmanları ( Manfrotto 503 Pro Tripod, Sennheisser ME66 K6 shotgun Mic, Sabitleyici Omuz aparatı )
Profesyonel ekipman çok ekonomik fiyata...
Günlük tüm set: 150 TL
Haftalık tüm set: 600 TL
Ayrıntılı bilgi ve iletişim için:
http://kiralikkamera.weebly.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;
adresine bakınız...
Mükemmel fiyat.
elinde projesi olanlar için çok iyi bence en fazla iki gün sürse 300 liraya babalar gibi valla iyimiş.
Sanırım setin lens sıkıntısı var, üzerinde 18-55mm IS olduğunu düşünerek söylüyorum, çünkü lensleri belirtmemişsin.
*our AC-130 in the air
Evet, kit lens verimli olmaz. Gerçek bir lens lazım ama fiyat son derece makul.
kit lensini neden aşağılıyorsunuz ki. eskiden kit lensleri kötüydü doğru. internette gördüğüm kadarıyla bu kit lensinin gayet iyi olduğu söyleniyor. özellikle optik perfonmans olarak. hatta L serisi lensle karşılaştırılıyordu bir yerde. fiyat/performans olarak makul bir alternatif bir lens bulamadım ben.
- zaman ne çabuk geçiyor.
- zaman duruyor da içinden biz geçiyoruz galiba.
Kiralık bir setin içerisinde olmaması gereken bir lens. Arkadaşlar da bunu kastediyor. Eğer kiralıyorsam satın almaktan çekinecek kadar pahalı ve iyi bir performansa sahip bir lens isterim. Yoksa 150 liralık bir lensle çekmek istemem... Madem para vericem
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Yok 2. seri baya iyi açıkcası, benim demek istediğim seti pek karşılamaz, ama fiyatı göz önünde bulundurunca hiç yoktan iyidir.Ama Enjeksiyon'un dediğinede tam katılıyorum, eğer kiralanacak ise üzerinde bi L lens olur veya Carl Zeiss olur o zaman tadından yinmeğzz.
*our AC-130 in the air
Önyargım için özür dilerim ama kit lensler, kullanıcılar arasında "patates lens" olarak anılır. Son seri hakkında bilgim yok. Belki gerçekten iyidir.
Her koşulda setin iyi bir tripod ve booma sahip olması, kiralama fiyatını makul kılıyor.
İyi lensler de zamanla sete eklenebilir...
harici objektif kullanan kameralar objektif dahil fiyatı ile birlikte kiralanmaz zaten. ekstra maliyeti vardır. 1 objektifin fiyata dahil olması bile avantaj.
Arkadaşlar saat biraz geç olmasına karşın, az evvel Ethem' le konuştum. Sağolsun mükemmel sıcak bir şekilde herşeyi anlattı. CF kartı sordum, "işin açıkcası kiralayanda olur diye düşündüm ancak 8gb lık bir kartı da veririm tabiki" dedi. yani aklına gelen varsa sette birde 8gb kart ta varmış. He bunu söyleyip emri vaki yapmış olmak istemem bu fiyat için tartışmaya gerek yok alınır bir CF sorun değil diye düşünüyorum. Asıl mevzu, Etheme ısınma sorununu söylediğimde, bana gerekli olayı çözdüğünü bunu siteye yazacağını da söyledi ancak konuşmamız yarıda kesildi sanırım onu sarjı bitti.
Ben anlattığı kadarı ile söyliyim yanlışım varsa düzeltsin sevgili Ethem,
makina ısındığı için değil ısınan CF kart yüzünden veri bozmamak için makinanın kapandığını ve kaliteli ( ki bana CF lerin kalite kalite olduğunu anlattı) CF kart ilke hiç bir problem olmadığını söyledi. Yani kendi güzel CF kartınızı almanız en güzeli olur.
550D CF kart kullanmıyor bildiğim kadarıyla SD kart kullanıyor? Ben mi yanlış biliyorum?
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
guybrush şarjım bitti kusura kalma...
8 gb SD kart da sete dahil...
550 D sd ve sdhc kart kullanıyor. Veri yazma hızı yüksek olan kartlar da kapanma ve kayıttan çıkma sorunu yaşanmıyor. Bu kapanma sorununun Cihaz dan cihaza değişmesinin temel nedeni de bu. Teknik bir hata değil, kaliteli hafıza kartı ve yazma hızı en az 15mb/sn olan bir kart ile kullandıgınızda herhangi bir sorun yok. Veri yazma hızı düşük oldugu zaman makine veriyi yazamadıgı için yazıyormuş gibi gözükmesindense kendini kayıttan çıkarıyor. Kaliteli kart almalı ve kartların üzerinde yazma hızı yazmasa dahi CLASS numaraları ile kalitesini ölçebilirsiniz... Özellikle son dönemlerde kartların üzerinde artık HD video yazısı konmaya başladı onların fiyatı biraz daha yüksek ama çok iyi performansı var...
cepten mesajını aldım ethem ancak dönemedim non problemos 🙂
enjeksiyon, daha önce 20D kullandığım için cf kalmış aklımda, araştırmakta işin aslı işime gelmedi. Yanlış bilgilendirme için herkesten özür diliyorum.
Evet, benim de yakın zamanda aklıma gelmiş bir şey özellikle 7D içindi, CF kartlar bilindik kopyalama hızları çok farklı.Piyasada bi ton sahte CF ve SD kart var ayrıca bunlarda yüksek gb alalım ucuz olsun diyerekten kalitesize yönelme bu sorunu ortaya çıkartıyor bence de.8GB kalitesiz bir ürün alacağınıza 4GB kaliteli bir ürün her daim götürür, zaten kalitenin hızı preview verirken, burst çekerken de belli ediyor.Bence doğru bi tespit...Firar'da var ısınıp kapanan 7D, bu aralar Firar yok...Eylem ne kullanıyor CF kart?
*our AC-130 in the air