Forum

Kiralık 550d ve ekipman

3 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,182 Görüntüleme
(@zuuaa)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Herkese benden çay diyerek konuya giriyorum. Amaç harçlık çıkarmak malum öğrencilik zor 🙂 umarım fiyat yüksek değildir.

Canon 550d 18-55 ve 50mm 1.8 lens
Battery grip 4 adet batarya
16 gb class 10 hafıza kartı
petrix marka tripod
1 metre kadar tahtadan slider çok sağlıklı değil ama kullanılabilir
günlük kiralama 40 liradır

iletişim için ö.m atabilirsiniz
ekipman Antalyada dır

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 24/12/2010 5:11 pm
(@yedinci-muhur)
Gönderi: 20

Gördüğüm en uygun ilanlardan biri ama kamera kiralama piyasası neden bu kadar yüksek bir türlü anlayamıyorum.
Bugün 30 bin TL'lik bir arabayı 80-100 TL arasına rahatça kirayabiliyorsun.
Geçen ay,değeri 100 bin TL'nin üzerinde bir daireyi günlük 125 TL'ye kiralamıştım.Peki nasıl oluyor da taş çatlasa 2-3 binlik teçhizat için hemen hemen benzer rakamlar istenebiliyor?Hadi boşver 2 bini,5 bin de,yine pahalı.
Tabi ki her piyasanın kendine özgü kriteleri vardır ama hiç bir piyasada da,aylık hesaba vurulduğunda,teçhizatın kendi parası çıkacak kadar ticaret olmaz herhalde.
Bu ilan için konuşmuyorum,gerçekten de gördüğüm en uygun ilanlardan biri,piyasanın genelinden bahsediyorum ben.

Şu aralara kameralar konusunda kendimi geliştirmekle meşgulum,yakında buraya Canon 500 D için kiralık ilanı yazacam ama bu fiyatlarla başa çıkmam çok zor.Kaldı ki ben film çekmek için değil;öğrenmek,kendimi geliştirmek için kamera kiralayacam.
50 TL'ye kamerayı açmayı kapamayı öğreniriz artık.

Gönderildi : 24/12/2010 8:40 pm
(@zuuaa)
Gönderi: 0
Başlığı açan

size kesinlikle katılıyorum mal canın yongası tabi 🙂 şimdi kamera elden düştü mü gitti gider ya da aynaya bilmem nereye toz girdimi can sıkar araba kolay kolay sorun çıkarmaz ama çıakrırsa çok para ister ben hem harçlık çıkarma amaçlı hemde sitedeki arkadaşların işi görülsün diye böyle birşey yapmayı uygun gördüm tabi her önüme gelene kamerayı da veremem az çok anlaması lazım. Adama makineyi verdik mi bomba diye karakola götürmesin yani:) Bizde harçlığımızı çıkarcaz diye eldekinden olmayalım maksat herkesin işi görülsün

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 24/12/2010 8:49 pm
Paylaş: