Arkadaşlar tüm FF üylerine böyle bir kampanya yaptım. Elimde bulunan tüm ekipmları günlük 250 tlden kiraya vericem tabiki kiralanan gün sayısı uzadıkça fiyatta düşecektir.( tek kiralamalarda lütfen paket fiyatını baz almayınız paket fiyatı komple olduğu için toplu kiralamada ucuza geliyor. mesela 60 D tek kiralandığında 75 tl , ışıklar 75 tl, jimmy 50 tl, slider 40 tl, mattebox 30 tl, mixer 20 tl , lcd 30 tl, tripot 15 tl,dvd 15 tl vs...)
Canon Eos 60D body
2 adet orjinal batarya
2 adet 8 GB SD trancerd ultimate hafıza Kartı
50 mm EF Lens
18-135 EFS Lens
Lens koruyu kapaklar ve kutudan çıkan tüm kablo ve aksesuarları ve Çanta
+
Matte Box
+
Behringer XENYX802 Ses mixeri + jaglar+ 5 metre uzatma kablosu
+
Kırmızı kafa 3lü ışık seti
(redhead light)
(mavi filtre)
+
Braun Tripot BT1103
+
15 metre elektirik uzatma kablosu
+
9.8 inc LCD ve 12 V aküsü + 10 metre görüntü uzatma kablosu
+
Portable 7.inc DVD player.
+
4 metre Jimmy jip ( 2 metre olarakta kullanılabilir.)
+
2.5 metre Kamera slider.
+
Car mount
İstanbulda ikamet etmekteyim.
0554 528 37 58 Onur ALDOĞAN
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )
Çok pahalı abi ben bunların hepsini günlük 10 liraya kiralarım.
Şaka şaka. mecayonur bir döndün pir döndün kardeş, forum adına sana teşekkür edeyim, bu fiyata bile indirim istekleri gelecektir tabii.. Yine de kolay gelsin, yılmazsın umarım. Tekrardan, tebrikler ve sağol.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
güzel fiyat.
helal.
http://www.camurfilms.com" onclick="window.open(this.href);return false;
riederim ne demek burada hepimiz aileyiz düşüncelerin içinde ayrıca çok teşekkürler Düd kardeş. ayrıca göndermen sağlam olmuş boş boğazlara 🙂 umarım hepimize yarar sağlar. zaten az zaman kaldı RED almamada onuda aldığım zaman buradan söz veriyorum piyasadaki bütün godomanlara inat günlük 250 tl ye kiralıycam isteyen istediğini desin! bağımsız sinemaya ve sinemacılara bu şekilde destek ve katkı sağlamak istiyorum. piyasacılar ,tekelciler önümüze engel koydukça hepsini aşıcaz!! off gaza geldim taksime gidiyom ben!!! napim 7 yılın birikimi. 🙂 en son gaza geldiğimde mühendis olup çıkmıştım 😀 tekrardan herkese güzel görüşleri için teşekkürderim.
Yine güzel fiyat:) Slider'ın fotoları var mı acaba Onur?
Görmek isteriz.
*our AC-130 in the air
riederim ne demek burada hepimiz aileyiz düşüncelerin içinde ayrıca çok teşekkürler Düd kardeş. ayrıca göndermen sağlam olmuş boş boğazlara 🙂 umarım hepimize yarar sağlar. zaten az zaman kaldı RED almamada onuda aldığım zaman buradan söz veriyorum piyasadaki bütün godomanlara inat günlük 250 tl ye kiralıycam isteyen istediğini desin! bağımsız sinemaya ve sinemacılara bu şekilde destek ve katkı sağlamak istiyorum. piyasacılar ,tekelciler önümüze engel koydukça hepsini aşıcaz!! off gaza geldim taksime gidiyom ben!!! napim 7 yılın birikimi. 🙂 en son gaza geldiğimde mühendis olup çıkmıştım 😀 tekrardan herkese güzel görüşleri için teşekkürderim.
süpersin 😉
PORTFOLIO: http://xantia.cgsociety.org/gallery/908278/" onclick="window.open(this.href);return false;
off gaza geldim taksime gidiyom ben!!! napim 7 yılın birikimi. :).
Gülmekten öldüm 😀
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
((( sevgili hepa ; seni ilk gördüğüm günden beri sana karşı bahçemde ortaboy bişey besliyorum adını koyamıyorum ama harika müthiş bir şey bu! ısırıyor felan...uwww baby bende bir hareketlenme oldu !... )))) sevgili ... ile başlayan yazılara hep böyle başlamak istemişimdir sana kısmetmiş valla 😀
hepa ; slider bunun siyah olanı paşam 🙂 2.5 metre hemde 😀 yakında biraz daha kasarsam ulaşımı sliderlarla sağlıycaz ahada buraya yazıyorum !!! 🙂
/" onclick="window.open(this.href);return false;
sevgili prot ; projen ve sende aklımdasın hiç meraketme yetiştirmeye çalışıyorum kardeşim 😉
Düd paşam ; seni güldürebildiysem ne mutlu bana 😀 zira senin yazılarda beni gülme krizine sokuyor bazen özellikle avatar resmin sami ile tam bir uyum içersindesin diyorum yazılarını okudukça ve seni cani gönülden seviyorum. off heyecanlandım! galiba soyunucam... 😀
Ürünlere Car mount da eklenmiştir 🙂
Güzel hareketler bunlar 🙂
Düd paşam ; seni güldürebildiysem ne mutlu bana 😀 zira senin yazılarda beni gülme krizine sokuyor bazen özellikle avatar resmin sami ile tam bir uyum içersindesin diyorum yazılarını okudukça ve seni cani gönülden seviyorum. off heyecanlandım! galiba soyunucam... 😀
Beyler adam azmış.. Sonra niye forumda hatun yok..
Bitirdiniz beni allahsızlar 😀
Beyler adam azmış.. Sonra niye forumda hatun yok..
haha 😀
😀 😀 😀