Forum

Ebuci Techiz DSLR + ODAK 550 TL

5 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,758 Görüntüleme
(@homeros)
Gönderi: 0
Başlığı açan

ODAK sitede gösterilen yeni tip ODAK'tır. Whip girişi ve whip de bulunmaktadır, 2 tane de kayışı bulunmaktadır. Techiz ise eski tip techiz'dir yani makineye geçen vidası arada kaldığından tornavidasız makineye takmak biraz zorlamaktadır (Lakin bu tüm eski tip Techiz'lerde böyledir.) Bunun dışında üründe çeşitli kozmetik defolar da bulunmaktadır ki zamanında bu kozmetik defolar sayesinde ürünü 400 TL'ye almıştım ama ODAK'ta bu kozmetik defolardan bulunmamaktadır. Bu kozmetik defolar da adından anlaşıldığı üzere genelde boyasında meydana gelen dalgalanmalar veya zamanla oluşan sıkıştırma izleridir ki çok fazla kullanmadığım için de pek yoktur.

Bunların dışında bazı arkadaşların Techiz'inde yaşanan kolların sıkışmaması boruların sürekli oynaması gibi bir durum bendeki üründe mevcut değildir. İsteyen arkadaşlar bu Pazar günü evime uğrayıp ürünü de test edebilirler (Haftaiçi hergün çalışıyorum ve C.tesi günü de doluyum). Fiyat budur arkadaşlar, isteyenler istediği şekilde pahalı, kelepir, kesin sorunu vardır diye de mesaj atabilir kesinlikle iplemeyeceğim ve pazarlık payı da yoktur (Herhangi bir şey ile takas da düşünmüyorum). İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atsınlar.

Gönderildi : 08/02/2012 11:40 pm
(@homeros)
Başlığı açan

Ürün satılmıştır arkadaşlar.

Gönderildi : 09/02/2012 2:19 am
(@uguratilgan)

Arkadaşlar Barış alırken bende almıştım. Tamamen ürünün özellikleri aynı. Tek fark benim 100 tl ye aldığım ve içerisini oyarak yaptığım bir çantası olması.

Ebuci Techiz DSLR + Odak + Çanta = 600 TL

Başlık kirliliği olmasın diye buraya yazdım. Ürünü görmek isteyenler mesaj atabilirler.

Gönderildi : 06/07/2012 6:28 pm
 sa71
(@sa71)

senin diğer ilanınla ilgili Ö.M. attım..

Gönderildi : 06/07/2012 8:52 pm
(@uguratilgan)

Benim ilanım günceldir arkadaşlar.

Gönderildi : 11/07/2012 5:43 pm
Paylaş: