Klip,Sinema filmi,Kısa film,Dizi,Youtube için uygundur.Setin içerisinde Samyang 1.5, 35 mm lens,Canon 1.8,50 mm lens,Canon 3.5 18-55 lens,Yaka mikrofonu,video tripot vardır. Veri aktarımı yapıyoruz.Asistan tutmak zorunludur.(110 tl) Görüntü yönetmeni tutulabilir.(330 tl)Forumdan olduğunu söyleyenlere özel bir indirim yaparım 🙂 Numara:05389560078
Eksik, özensiz, sinir bozucu bir ilan olmuş. Lütfen alınmayın. Biraz kitap okuyun, dilinizi öğrenmeye çalışın.
İlandaki mantıksız seti rahat rahat pazarlamaya çalışmanızı bir kenara bırakıyorum ama biraz özen lütfen. Arkadaşınıza mesaj yazmıyorsunuz, bir forumda başlık açıyorsunuz.
Öncelikle ben neden böyle bir cevap aldığımı anlamıyorum. Belki günlük hayatınızda ki eziklikleri tanımadığınız insanlara çatarak çıkarıyorsunuz. Yukarıda gayet düzgün bir dille ilan yazdım. İkinci olarak o mantıksız dediğiniz setin sadece body'si kiralama firmalarında 250 tl olarak ücretlendirmekte. Bana söylediğiniz tavsiyeyi uygulayacağım daha fazla kitap okuyacağım ama siz de psikolog desteği almalısınız. Belki hata yaptığını düşündüğünüz bir insanla nasıl konuşulur öğrenirsiniz. Belli ki öğretilmemiş size.
İşlere gide gide en uygun fiyat küsüratlar oldu 🙂 Valla gençler bu kadarda şey etmemek lazım. Hayat sizin için baya çekilmez bir hal alır yani. Hasbatur 'un tavrına lafım yok düzgün dille uyarmış ama üsteki arkadaş saygı sınırlarını baya aşmış.
Öncelikle ben neden böyle bir cevap aldığımı anlamıyorum.
Türkçe'yi öğrenin diyorum abim. Birazcık özen gösterin.
Niyetinizi eleştirmedim, imlanızı eleştirdim.
"ABİM" Abini yerler.
Kafa tutacağınıza açtığınız başlığı düzeltseydiniz güzel olmaz mıydı?
Kafa tutacağınıza açtığınız başlığı düzeltseydiniz güzel olmaz mıydı?
Hiç canını sıkma, bu forumda bu yazışmayı okuyan kimse bu şahıstan kürdan kiralamaz zaten. Uygun fiyata yüzlerce kiralık Blackmagic var piyasada çok şükür. 🙂