Forum

Alınık: Sony CyberShot DSC HX100V Fotoğraf makinası

5 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,658 Görüntüleme
(@yasardemir01)
Gönderi: 5
Başlığı açan

Sony CyberShot DSC HX100V Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar ayrıca satan arkadaşlar varsa sıfır yada ikinci el lütfen irtibata geçelim sevgilerimle... [email protected]

Sizde incelemek isterseniz?

http://www.sony.com.tr/product/dsc-h-series/dsc-hx100v " onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 13/02/2012 4:06 pm
(@tayfuntuna)
Gönderi: 0

Sıfır fiyatı 1200TL civarında gözüküyor ve her ne kadar böyle her işi başaran bir cihaz gibi görünse de ben DSLR olmayan bir makineye o kadar para vermezdim.

NEX serisini tavsiye ederim, 18-55 kit lens ile aşağı yukarı aynı fiyata alabileceğin, NEX serisinin en giriş modeli NEX 3 bile bu dediğin kameradan 13 kat daha büyük sensöre sahip (sensörü bildiğimiz DSLR sensörüdür APS-C denen) ve büyük sensör demek, loş ışıkta çok daha şahane işler çıkartmak demek. Nex 3 720p çekiyor ama Full HD isterim dersen Nex 5 var ve bu ürünleri kullanan hiç kimse pişman değil.

Bende NEX 3 var ve onunla çektiğim son projeyi paylaşayım:

https://www.youtube.com/watch?v=

Gönderildi : 14/02/2012 12:51 am
(@berkincelik)

Canon 550d + 50mm lens....
Daha yüksek meblağ, fakat pişman olmazsın.

Gönderildi : 14/02/2012 2:32 am
(@yasardemir01)
Gönderi: 5
Başlığı açan

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. İşin içinde biraz maddiyat söz konusu üzülerek söylüyorum. açıkcası Sony HX100V'yi tercihimin bir nedenide HD video çekebilmesi yaptığımız işlere biraz katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sevgilerimle...

Gönderildi : 15/02/2012 1:16 pm
(@tayfuntuna)

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. İşin içinde biraz maddiyat söz konusu üzülerek söylüyorum. açıkcası Sony HX100V'yi tercihimin bir nedenide HD video çekebilmesi yaptığımız işlere biraz katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sevgilerimle...

O kameranın iki güzel özelliği var, birincisi 30x zum diğeri de fullHD çekim. Bunlar önemliyse bir şey diyemem. Lakin görüntü kalitesi ve düşük ışıktaki performans işin içine girince...

http://www.avrupatr.com/NEX-3AB-142-MP-SLR-Dijital-Fotograf-Makinesi%2CPR-195.html?ref=akakce&v=1.15.3 " onclick="window.open(this.href);return false;

Aslında ben sana şu fiyatı kaçırma derim (normalde 1000TL'den aşağı değil). NEX 3 ile çekilen fotoğraflara, videolara bakarsan hak verirsin diye düşünüyorum, ama tabii araştır ve karşılaştır mutlaka. İnan bana sensör boyutu çok önemli. İstediğin yere sor bunları 🙂 16mm lens ile veriliyor bu fiyata ama üstüne 18-55 lensi de alırsan yine senin o HX100 ile aynı fiyata gelecek üstelik çok daha şahane görüntü kalitesiyle. Tek fark FULLHD (1920x1080) değil de HD (1280x720) çekmesi, o sorun olur diyorsan bir şey diyemem ama işte... Nex'i bir kere denedikten sonra o SLR benzeri makinelere şüpheyle bakıyorum 🙂 bascek.com'un inceleme videosuna baktım HX100 ile ilgili, onu da övmüşler tabii ama işte gerçekten ihtiyacına göre alınabilecek bir şey.

Gönderildi : 15/02/2012 3:54 pm
Paylaş: