Arkadaşlar bana canon eos 550d lazım.Gitti gidiyora şuraya buraya baktım.Fiyatlar biraz yüksek geldi.2. el zaten yok gibi.Ben bu makineyi uygun fiyata (sıfır , 2. el) nerden nasıl alabilirim? Herhangi bir şekilde taksitle bir yerden alabilirmiyim? Bana satmak isteyen arkadaşlar öm atabilirler...
Lütfen başlığı uygun ana başlık altına ve de yeterince detaylı açmaya özen gösterelim.
Ben gerekli düzenlemeleri yaptım, kolay gelsin. Hayırlı satışlar.
Ben satmayı düşünüyorum. Kit lensi, Phottix marka battery grip, iki adet Phottix bir adet orjinal batarya ile satmak istiyorum.
1160tl, sifir govde. PM attim
Hayyam'a baktın mı bilmiyorum ama genelde hayyam'ın fiyatları yurtdışı fiyatından 50-100 TL farkediyor (En azından benim 7D'de öyleydi). Yurtdışı fiyatına baktım bize göre 1200 TL falan gibi. Hayyam'da da olsa olsa en fazla 1250 TL'dir diye düşünüyorum. (Kit Lens ile birlikte fiyatı bu. Tek başına daha da ucuzdur büyük ihtimal)
hayyam a dün baktım fiyatlar yüksek biraz... sadece body 1400 den ucuza yok garantili olarak ta 1900
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
http://bit.ly/h508Fr " onclick="window.open(this.href);return false; bu adresteki sitelerde 1600'den başlıyor kit lens dahil peşin fiyat olarak. Hayyam'dan alacağınıza pek de güven verdiği söylenmese de Türkiye garantili alabilirsiniz yaklaşık fiyatlarla.
Arkadaşlar çok temiz durumdaki birkaç aylık 550D 'yi battery grip ve pilleri ile satmayı düşünüyorum ama ilginç fiyat teklifleri yapıldı. Ederini bilen bir yazabilir mi yaklaşık olarak, ben de anlayayım.
Kaça aldıysan 200-400 aşağısına ver gitsin.
ben bir hafta önce hayyamdan klas fotodan aldım 1550 ye kart çanta uv verdiler. 18-55 ile.
doğuda 18-55 lensle spot sıfır 1000 USD idi