Flycam Nano ya da Flycam 3000 serisi stabilizer almak istiyorum.
Satmak isteyen var ise görüşebiliriz.
blackbird almak için nano satmayı düşünüyorum ama daha 2 proje var sırada. kredi kartın varsa kendin 160 dolar maliyetle alabilirsin nanoyu.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
Evet, var, ve araştırdım, 160 dolara gelebiliyor. Belki buradan daha hızlı olur diye düşündüm...
minidv stedicam var 220 lira düşünüyorum yaptığım aparat ile 2 kğ taşama kapasiteli
Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.
^^KYKGM^^
minidv stedicam var 220 lira düşünüyorum yaptığım aparat ile 2 kğ taşama kapasiteli
Nasıl bir şey minidv stedicam?
blackbird almak için nano satmayı düşünüyorum ama daha 2 proje var sırada. kredi kartın varsa kendin 160 dolar maliyetle alabilirsin nanoyu.
160 $ derken evet Nano'nun fiyatları civarda ama Türkiye'ye sipariş verildiğinde fiyat tam kaça geliyor acaba. Yani gümrük vs ha bir de kargo ücreti...
buradakini aynısı
" onclick="window.open(this.href);return false;
Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.
^^KYKGM^^
160 $ derken evet Nano'nun fiyatları civarda ama Türkiye'ye sipariş verildiğinde fiyat tam kaça geliyor acaba. Yani gümrük vs ha bir de kargo ücreti...
Gümrüğe takılmadı bizimki ama takılsa bile %20 vergi ödersin yine ucuza gelir, kargo dahil 160$ zaten.
Gümrüğe takılmadı bizimki ama takılsa bile %20 vergi ödersin yine ucuza gelir, kargo dahil 160$ zaten.
Sanırım satın alabileceği bir link istiyor... 🙂
Yok Cemalex linkleri biliyorum. Sadece gümrük olayına takılmıştım o kadar. Sağolsun ACYN güzel bi cevap verdi. E bi sipariş verilir artık 😀
FlyCam 5000 satın alındı...
Başlık silinebilir...