Canon eos 550dyi 2. el satacak arkadaşlara çok açım! 2. el nerden bulabilirim? Hadi 2. el bulamadım sıfırı en ucuz nerde?
Sirkeci, Hayyam Çarşısı. 3. Kat "Net Fotoğraf"-Kenan Akkaya...
aaa barisferah tanıdım seni ^^^ve anladım herşeyi....şimdi I got it diyorum başka bişi demiyorum:D:D:D:D:D:d
kolay gele...
16:9 bakabilmek ve biraz da renk atmaktır aslında hayat...
aaa barisferah tanıdım seni ^^^ve anladım herşeyi....şimdi I got it diyorum başka bişi demiyorum:D:D:D:D:D:d
kolay gele...
Neyi anladın? YTÜ'de öğrenciyim. Hocalarımız bize bu adamı tavsiye ediyor. Aynı zaman da diğer dükkanlara canonları satan da bu herif. Ben makine mi ondan aldım. Gayette memnunum. Hocalarımız da zaten hep der Kenan'dan başkasına gitmeyin diye. Ben de arkadaş burada sormuş, söylüyorum.
Tabi senin anladığın ben Kenan Akkaya'nın yıllarca eğitip dijital ortama salladığı örtülü reklam ajanıyım. Hehh senden de anca bu beklenir tabi...
haha kardeşim benim niye ŞAHAKALKAR o güzel yüreğin..empati yap istedim. Bi anda direk çektin kılıcını
noldu Hitler sempatizanlığın ,,,,pis ırkı temizleme isteiğin....senin gibi düşünmeyen herkesi sabun düğme yapıodun hani...TC kimlik nona kadar vermişin herşeyi..Pek bi tedirgin gördüm seni
umrumda olmaz senin kim olduğun..baktm burayada yorum yapmışın dedim bakalım nasıl oluyormuş anla istedim piyangodan cıkan bırının senın konunu saptırması burda kesınlıkle haklısın ben geldim senın yorumunu sabote ettım hiçbir anlam ve mantık yok burda benim yaptığımın (((kesinlike samimiyim burda bilerek boyle bırsey yazdım..tanımam etmem bu arkadası)))
yazma amacım arkadaşın benim ---ALINIK 550D---adlı başlığımın içine etmesidir
http://filmfabrikasi.com/forum/viewtopic.php?f=92&t=8410 " onclick="window.open(this.href);return false;
bakınız görünüz...ama bu arkadaşa karşı şüphelerim yok da değil hani :p
arkadaş masum 550d arama ilanımın içine karpuz kapuğu ile etmiştir
Ahah intikama gel ya, adam planlı gelmiş be
yahu vallahi şimdi avci38 adlı arkadaşa saygısızlık yaptım ama avci38 kardeş kusura bakma yahu gerçekten bugun biraz gerildim o arkadaş yüzünden
bu barisferah adlı arkadaşa bir empati kurma yolu göstermekdi amacım..aynısı bana yaptı cunku...(((affet beni))) konunu saptırdım....Parazit oldum.... 😛 (((ima da yaparmış bu deli gönül heheyt))
Yok yok önemli değil 😀 zaten cevap atanda yok bole cevabı bol görüp cevap atarlar belki...
Yok yok önemli değil 😀 zaten cevap atanda yok bole cevabı bol görüp cevap atarlar belki...
Yahu arkadaşım sen bilirsin ama ben sana cevap attım. Kenan Beyle ticari olarak tek ilişkimiz ondan aldığım 7D'dir. Zaten başka bir başlıkta daha yazmıştım Hayyam'da sıfır ve spot Canon ürün satan dükkanların tamamı da yine ürünlerini Kenan Akkaya'dan alırlar. Bunu gidip Babataş'a da sorabilirsin başka dükkanlara da sana diyecekleri budur. Kenan'ın şu ana kadar kazık attığını hiç duymadım, tabi öbür taraftan hiç babalığınıda duymadım. Ben gittim 7D alacağım dedim. 1650 Dolar dedi. Öğrenciyim dedim. İyi işte dönerken akbili indirimli basarsın dedi 😀 Kısaca sen bilirsin. Bu forumda ise çoğu kişi Babataş'ı öneriyor. Ben de ilk makinemi onlardan almıştım. Lakin ne hikmetse 450 TL'ye aldığım analog makineyi 6 ay sonra yine onlara satmaya kalkınca 150 TL makineye veririm, bu objektifi de almam demişlerdi. Dedim ben bunları 6 ay önce 450 TL'ye aldım, üstüne soğuk su iç dedi. Dedim sizden aldım. Haa ama o zamanlar piyasa farklıydı 😀 İşte size "Babataş". Dediğim gibi ben ikisini de yakından bilmem lakin bunlar benim kişisel tecrübelerim. Yardım etmeyi seviyorum yoksa isteyen istediği yerden gitsin alsın banane...
cityofgod yaptıgın çocukluk farkındamısın?
''O benim dondurmama tükürdü bende onun cikolatasına tükürcem ödeşcez''
Bumudur yani mantıgın saçma sapan öc almaya filan calısmalar.
Sinema forumunu lunaparka cevirdin tebrikler
Bende tükürdüm simdi dondurmana hadi bir cocukluk daha yap tükür oraya buraya çocuklara kimse aldırış etmez merak etme
Kiralık 550d + 2 lens + 2 tripot + 3 yedek batarya sadece 50 lira
Detaylar http://www.filmfabrikasi.com/forum/viewtopic.php?t=8806" onclick="window.open(this.href);return false;
Bence bu son olsun artık. Başlığın sahibi arkadaşa saygısızlık olur.
cityofgod yaptıgın çocukluk farkındamısın?
''O benim dondurmama tükürdü bende onun cikolatasına tükürcem ödeşcez''
Bumudur yani mantıgın saçma sapan öc almaya filan calısmalar.
Sinema forumunu lunaparka cevirdin tebrikler
Bende tükürdüm simdi dondurmana hadi bir cocukluk daha yap tükür oraya buraya çocuklara kimse aldırış etmez merak etme
Sana cevap vermeye başlamadan önce al bak 2. açtığım ilan ne kadar seviyeli ''''''''''amacına uygun gitmekte'''''''''''' istediğimde buydu zaten öm atan arkadaslar var..((((ama bakalım sen nesnel olabilecekmisin?)))
http://www.filmfabrikasi.com/forum/viewtopic.php?f=92&t=8450 " onclick="window.open(this.href);return false;
konu gayet kapanmısken ..lunapark sezonunu tekrar acmak mı ıstıyosun...?
cocuk oldugumu da nerden çıkardın..çoluk çocukla uğraştığım içinmi?
hem diosun bırak bu zihniyeti hem de diosun bende senin dondurmana tükürüyorum...''dondurmam gaymak al benden de bi tükürük..
umrumda olmaz ben olayı çok öncesi kapattydım açtın tekrar...bu mesaj ile yine kapatıcam taki cevap hakkı doğana kadar yazmıcam ve karpuz kabuğundan gemiler yapıcam bir 550d bulana kadar 8)
Ben yemin ediyorum anlamıyorum..Sinema forumu diyosun okey..bunun bilincinde olarak gittim bu forum içinde bi başlık açtım (alım-satım*kiralama) ve sağolsun başlık bişeye döndü...
saçma sapan buluyosan önce sayın yurttaş....farklı bı noktadan başla ''sözde çocuk olarak değerlendirdiğin insanları'' uyarmaya.
deki açılan konulara gereksiz yorum yapmayın diye uyar insanlarıda aynı benim zamanında açtığım konuya atılan ilk mesajla başlayan o lunapark olayı başlamasın bi daha...
lunaparkmış..arkadaşım ne çoluğu ne çocugu sen neden bahsediosun..ben bi ilan açtım içine edildi..hakaretede uğradım...( BENİ YAKIP SABUNDA YAPTI...NEFES ALAN ODUNDA İLAN ETTİ....Bİ TARAFINI KAYIŞ DAĞINA AÇIP GÜLDÜ DE...sayayayım daha ...
sen önce olayın etraflıca öğren sonra gel bana ders ver (yaşım 26 benim çocuklugummu kalmış :....)
nese Sickman k.bakma biliosun hem 2. ilanı açtım...hem bütün forumdan özür dilerek artık tartışmayı sürdürmüyeceğimi belirtmiştim
lakin cevap hakkı doğduğu takdirde de cevap vermek zorundayım..ki arkamızdan çocuk dendıgınde lunapark dendiğinde hak verirsinki bişey diyelim..
canon 550d 18-135 mm kit len s 32 gb class 8 transcend hafıza kartı yedek pil(canon değil)
alet elime henüz geçmedi bile fiyat önerisi varsa ilgilenebiliriim.
canon 550d 18-135 mm kit len s 32 gb class 8 transcend hafıza kartı yedek pil(canon değil)
Bu arada arkadaş iyi hatırlattı, Video DSLR'lara kart alırken unutmayın üstünde UDMA yazanlardan ve en aşağı yazma hızı saniyede 40 MB olanlardan al (320 Mbps'de yazabilir aynı şey). Ama en önemlisi UDMA. Neden derseniz.
Compact Flash'larda eskiden dosya toptan yazılırdı. Hani dosyayı aç ve yazmaya devam et diye bir işlem olmazdı. Dosya boyutu diyelim ki 40 MB, makine bunu işlerdi önbelleklerdi karta toptan kaydederdi lakin video kaydetmede böyle bir şey tabi ki mümkün olamaz. UDMA denilen sistem de burada devreye giriyor. Compact Flash'lara dosya açma-kapama işlevini ekliyor. Kısaca eğer kartın üstüne UDMA yazmıyorsa sakın ama sakın almayın...
merhabalar fıyat hakkında pek bı onerım yok aslında ama eger senın aklında varsa bana öm'den mesaj atarsan sevınırım..bende bir 550d almak için çabalamaktayım
saygılar,,,sevgiler