Forum

Alınık 550d...

17 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
3,612 Görüntüleme
(@cityofgod)
Gönderi: 0
Başlığı açan

550D almak istiyorum..kiss , rebel vs farketmez orjinal olması yeterli..

18-55 yada 55-250 lensler ile olabilir.....türkçe menusu olmasada olur

yurtdısında gelmıs urun olabilir ....(garantı takıntım yoktur)

Tek önemli husus ürün 2.el olacaksa 500 shutterı gecmemıs olması gerekli.

iletişim için öm den mesaj atarsanız cep teli ben dönerim aynı gün içinde

saygılar

16:9 bakabilmek ve biraz da renk atmaktır aslında hayat...

Gönderildi : 30/01/2011 12:20 am
 zip
(@zip)

Selamlar. Bilmediğimden soruyorum, orjinal olmayan 550D var mı? Bir de video için mi kullanacaksınız?

Gönderildi : 30/01/2011 4:09 am
(@homeros)

550D almak istiyorum..kiss , rebel vs farketmez orjinal olması yeterli..

18-55 yada 55-250 lensler ile olabilir.....türkçe menusu olmasada olur

yurtdısında gelmıs urun olabilir ....(garantı takıntım yoktur)

Tek önemli husus ürün 2.el olacaksa 500 shutterı gecmemıs olması gerekli.

iletişim için öm den mesaj atarsanız cep teli ben dönerim aynı gün içinde

saygılar
Çok merak ettim neden 500? 550D'nin 150.000 shutter ömrü var zaten 500 yemiş ne yazar çok merak ettim ❓

Gönderildi : 30/01/2011 4:50 am
(@anilcagin)

550D 100000 7D nin 150000 ömrü var ama 500 shutter ilginçmiş hakkaten.

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 30/01/2011 5:28 pm
(@cityofgod)
Başlığı açan

Selamlar. Bilmediğimden soruyorum, orjinal olmayan 550D var mı? Bir de video için mi kullanacaksınız?

bende bilmiyorum 8) ama vardır diye umuyorum^^evet video için..fotograf için zaten bir 450 d kullanıorum.

diğer cevaplar cevap verilecek bir değer taşımasada bundan sonra sadece 550d satanlar cevap yazarsa sevinirim
Şuan alım-satım ve kiralama başlığı içinde bir konu açtım ve kriterlerimi yazdım.
Eğer dalga amaçlı boş muabbt etmek isteyen varsa gerekli başlık altında

''cityofgof adlı uye orjinal olup şu sartlarda 500 shutterda urun arıyormus valla cok guldum ne insanlar var diye'' dıye konu acın eğlenin gülün hem mesaj sayınız ne bılıyım bıselerınızde artar forumla ılgılı...ama burdan yapmayın lutfen

Rica ediyorum uzatmayalım mevzuyu.Satan varsa iletişime geçmek isterim hepsi bu=

Gönderildi : 03/02/2011 2:49 am
(@homeros)

Yani afedersin ama benim mesajımda herhangi bir dalga unsuru olmamakla birlikte anilcagin'in da mesajında herhangi bir dalga olduğunu sanmıyorum. Ayrıca forum da mesajı mı arttırmaya çalışayım madalya mı verecekler 😀 bu forumda rep zımbırtısı falan da yok (iyi ki de yok zaten). Yani uzatmayalım demişsin ama burada bizi dallama yerine koyduktan sonra üzgünüm ama uzatmayalım lafını dinlemem ben. Burada ben olabildiğince -iyi niyetli olduğum kişilere- satışta da alımda da yardımcı olmaya çalışan biriyim ve bu yüzden de aslında yardımcı olmak adına sordum soruyu. Yani biri seni yanlış bilgilendirdi ise bunu düzeltmek veya senin bildiğin fazladan bir şey varsa bizde bilelim de dumur olmayalım diye. Sonuçta ben de bir 7D kullanıcısıyım ve benzer zamanlarda çıkan benzer modeller olduğundan merak ettim. Neyse "kişi karşısındakini kendi gibi sanarmış" sözü bir kez daha doğrulanmış oldu böylecene...

Not: Dalga geçecek olsam "orijinal olsun" lafınla dalga geçerim. Bir de üstüne gülerim. Hatta ağzımı bırakır kıçımıda Kayışdağı'na karşı açar bir de öyle gülerim. Üstüne üstlük bunlarla da yetinmem, "Nefes Alan Balta!" adlı açtığım başlığa bir de seni eklerdim...

Gönderildi : 03/02/2011 6:35 am
(@romantikus)
Gönderi: 35

selam arkadaşlar elimde 400 d olarak biline xti rebel mevcut satılıktır

fiyatı 650 tl ilgilenenler irtibata geçebilirler.

Gönderildi : 03/02/2011 2:43 pm
(@cityofgod)
Başlığı açan

Yani afedersin ama benim mesajımda herhangi bir dalga unsuru olmamakla birlikte anilcagin'in da mesajında herhangi bir dalga olduğunu sanmıyorum. Ayrıca forum da mesajı mı arttırmaya çalışayım madalya mı verecekler 😀 bu forumda rep zımbırtısı falan da yok (iyi ki de yok zaten). Yani uzatmayalım demişsin ama burada bizi dallama yerine koyduktan sonra üzgünüm ama uzatmayalım lafını dinlemem ben. Burada ben olabildiğince -iyi niyetli olduğum kişilere- satışta da alımda da yardımcı olmaya çalışan biriyim ve bu yüzden de aslında yardımcı olmak adına sordum soruyu. Yani biri seni yanlış bilgilendirdi ise bunu düzeltmek veya senin bildiğin fazladan bir şey varsa bizde bilelim de dumur olmayalım diye. Sonuçta ben de bir 7D kullanıcısıyım ve benzer zamanlarda çıkan benzer modeller olduğundan merak ettim. Neyse "kişi karşısındakini kendi gibi sanarmış" sözü bir kez daha doğrulanmış oldu böylecene...

Not: Dalga geçecek olsam "orijinal olsun" lafınla dalga geçerim. Bir de üstüne gülerim. Hatta ağzımı bırakır kıçımıda Kayışdağı'na karşı açar bir de öyle gülerim. Üstüne üstlük bunlarla da yetinmem, "Nefes Alan Balta!" adlı açtığım başlığa bir de seni eklerdim...

ah ah ben ne diyorum sen diyorsun be kardeşim...bırak bu entellektüel olma çabalarını ve yardım kelebeği gibi takılma sendromunu 8)
bu başlığı yardım aramak açmdadım ki zaten ..bana yardım içeren mesaj yazıosun..Felsefe yapıosun..Dallama yerine koyduğum yok kimseyi ama senin kendine dallama sıfatını yakıştırman ilginç olmuş ki bize lafına katılmıyorum ben anilcagınada dallama demek istemediğim için olayı kendinle birlikte bir grup psikoloji ile onada atıp çifte saldırı mı planlıosun anlamıyorum manteliteni...

''bizi dallama yerine koydu...!! yok bole bıse ..sen kendine yakıştırmısın onu..biz demen çok çok manidar

Şimdi diyorumkı sana ---'' Orjinal lafıma gül....Üstüne üstlük bununlada yetinme ağzını bırak bi tarafını git nereye açıosan aç (havadar olsun) bide oranla gul...Hatta ve hatta beni nereye ekliosan ekle çokda fifi'''

Umrumdaydı sanki beni nereye ekleyip eklemeyeceğin....Zaten ''Kıçımı kayışdağına karşı açar öyle gülerim '' demen seni bilmem ama beni gerçekten güldürdü...İlginç bir enstantene olmuş....

SON SÖZÜM YİNE TEKRARLIORUM '''''''''550D ALACAĞIM VE İNADINA ORJİNAL OLSUN DİYORUM..VARSA SATAN PARA PEŞİN KIRMIZI MEŞİN..

GERDİ HERALDE SENİ BU....

550D ARIYORUM...SATIN ALICAM 2.EL TEMİZ OLMASINI İSTİYORUM..

YANİ KARDEŞ BIRAK BANA YARDIM ETMEYİ DE Bİ ZAHMET Bİ DEFOLSAN NASIL OLUR?

HADİ saglıcakla...

Gönderildi : 03/02/2011 10:51 pm
(@cityofgod)
Başlığı açan

yeni bir sayfa açıyorum hayatımda...

Temiz kullanılmış ,shutterı 500 civarında olan ..japon fln farketmez...Bir 550 d arıyorumm...
Yani kiss , rebel vs farketmez.....

Satan varsa yazsın yoksa baksın çıksın ((adı üstüne alım-satım kiralama))yardım mardım istemiyorum..bilgilendirilmekte istemiyorum..Gidin başka konularda dile getirin sesinizi..

550d aranan bir başlıktır burası kardeşim.....

(e yuh artık yazmayın artık bu mesajın üstüne bişey)

Gönderildi : 03/02/2011 10:57 pm
(@homeros)

Senin tükettiğin oksijene gerçekten acıyorum. Bak dalga geçmiyorum, gerçekten ama gerçekten acıyorum. Çünkü senin gibi insanlardan dünyada çok var. Sizin gibi insanları çıkarsak hem oksijene yazık olmaz, hem yemektir, sudur vs.dir sizin gibi insanlara gidip heba olacağına Afrika'da ki falan açlığı bitirir.

Ve şunu da ekleyeyim bazen Hitler'e hak vermeden edemiyorum. Tamam toptan bir ırkı, toplumu yok etmekten bahsetmiyorum ama şunu da söyleyeyim, düğme veya sabun olsan daha fazla faydan olur, en azından zararın olmaz...

Not: Hahh şimdi cevap yazmayabilirsin. Melih Gökçek gibi saçma sapan konuşup ondan sonra da lütfen artık cevap vermeyiniz demek kolay. Gerçekten polemiğe girmek istemiyor musun? Sen daha mı büyüksün, cevap vermezsin. Ben kabul ediyorum, o kadar büyüklük hayatımda göstermedim, göstermem. Gerekirse sağ altta buton var bak "!" diye şikayet edersin beni...

Gönderildi : 03/02/2011 11:19 pm
 Vlad
(@vlad)

Adam ne istediğini yazmış eğer satmak isteyen varsa o cvp yazsın. Melih Gökçek kısmına katılıyorum ama diğerlerine değil. Tüm yorumlarda gereksiz bir saldırı var arkadaşa.. cityofgod arkadaşım sen aldırma böle cvplara cevap bile verme bnm tavsiyem..

Gönderildi : 03/02/2011 11:23 pm
(@homeros)

Adam ne istediğini yazmış eğer satmak isteyen varsa o cvp yazsın. Melih Gökçek kısmına katılıyorum ama diğerlerine değil. Tüm yorumlarda gereksiz bir saldırı var arkadaşa.. cityofgod arkadaşım sen aldırma böle cvplara cevap bile verme bnm tavsiyem..

Arkadaşım ciddi misin sen? Yok abi bundan sonra birine yardımcı olmaya kalkarsam 2 olsun ha buraya yazıyorum. Sözüm söz...

Gönderildi : 03/02/2011 11:35 pm
(@cityofgod)
Başlığı açan

hay Allah razı olsun senden...daha bişey demiyorum..

Yahu barısferah nasıl bır parazitmişin kardeşim sen ya .. Ya ne denmesi istiyosun kendine hadi ben sabun olayım sen ne olacan bu sabunun köğüğü olursun

Sabunmuş 😀 yahu kardeşim anlamıorum seni bıraksana şu entellektüel durma çabalarını bak ayakların titriyor duramıyorsun işte

Beni sabun yapıp banyoya koşup sabuna 2.bir anlam yükleyen kişilerdenmi olcan.

Sabun 😀 haha bak kayışdağından sonra bu 10 numara geldi bana....

Sabunun olayım senin beeeee 8)

Ağzında gümüş kaşıkla doğmuş bir edayla takılanları da beN hiç sevmem.Ben öyle hitlere fln değer vermem kardeşim hitlerde bana fifi gelir.

Benim değer verdiğim adamlar eğer liderse Atatürk'den başlar sanat adamıysa Can Yücel'E doğru akar gider..

E şimdi anlıyorum Can Yüceli.....

Kardeşim sen bırak millete yardım etmeyi zihniyetini değiştir... OKUDUĞUNU ANLAMAYI ÖĞREN

BAK ÇOK AÇIK 550D SATANLAR BANA ULAŞŞIN YAZDIM.....((((VARMI ÖTESİ)))
Al piponu agzına elinede al 7d yi yardır kardeşim doğaya sen uğraşma benle

İstediğin kadar yorum yapma senin kayışdağı mantığın varya ben daha bişey demem...

yANİ alemi feriştah olsan şu başlık altında benim için bir hiçsin kardeşimmmm

NEDEN BENİM İÇİN BİR HİÇSİN BILIYOMUSUN CUNKU SEN BR 550D SATMIYORSUN..VE BEN LANET OLASICA BİR 550D ALMAK İSTİYORUM VE BU LANET 550D AZ KULLANILMIS MUMKUNSE 500 KAREDE...VE GARANTI FLN UMRUMDA OLMAZ DIYORUM VE YINE LANET OLASICA BIR 550D BULMAK ICIN LANET OLASICA DIGER YORUMLARLA NE UGRASMAK ISTIYORUM NEDE DIGER LANET YARDIM VE SEVGI TOMURCUKLARINADA IHTIYACIM VAR DIYORMMM ---- ah tarantino ah favori adamımsın 8)

KESİN SEN SATICI FLNSIN YADA BI TANIDIGIN HAYYAMDA ORDA BURDA SATICI CEKEMEDIN NESE YA..... 8)

Kurallara uydum.Dedimki alınık 550d ötesi yok yardım istesem belirtirdim zaten..Ona görede insanlar yardım ederdi senın yorumunda bı anlam kazanırdı..AMA KAREŞ YAŞAMININ BİR ANLAM İFADE ETMESİ İÇİN ÖNCELİKLE BULUNDUĞUN ORTAMIN İÇİNDE SENİN BİR ANLAM KAZANMAN LAZIM

VE ŞUAN KARDEŞ BULUNDUĞUN ORTAM '''' 550 D ARAYAN BIRININ '' ORTAMI'''

VE GIT EN BAŞDAKI YORUMLARINI OKU.....O ZAMAN ANLARSIN..AMA YOOOOO SEN ANLADIN SUAN YANINA BI KAC DAHA DESTEKCI BULUP BIRAZ ŞOW İSTİYOR SENIN CANIN ...

ama 2 saattır senın bu yok Kayışdağı FELSFENLE yok sen bıze dallama dıosun FALAN FİLANLARINA uğraşıp duruyorum..

Dediğim odur beyler ciddi bir şekilde 550d arıyorum..Param cebimde uygun fiyatlı temiz 2.el bir urun arıyorum

Elma derken armuta yöneltiyosunuzya beni çıldırtan oDUR.
vardır zaten benım gıbı dusunen bir sürü insan ama genellikle senın gıbı yardımsever ınsanlar daha sempatık dururlar.

neyse bu konu 550d arayan bırının konusudur...

Saygılar...

Gönderildi : 04/02/2011 12:06 am
(@cityofgod)
Başlığı açan

...

Gönderildi : 04/02/2011 12:29 am
(@sickman)

Evet beyler bayanlar bu arkadaşa 550D satan varsa çıksın ortaya da bitsin artık bu geyik, keselim yiyelim en kısa zamanda. Yormayın kendinizi, dükkanı boşaltın :).

Tabi aynı zamanda büyük harfle de yazmayalım, birbirimize bağırmış olmayalım. Sinirlenmeyelim de :D.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 04/02/2011 12:39 am
Sayfa 1 / 2
Paylaş: