Fiyat çok pahalı bence. Geçenlerde gittigidiyor.com dan aşağıdaki ürünü aldım 50 tl. Bir iki parça ekleyerek bundan daha iyi birşey ortaya çıkarabilirim.
http://urun.gittigidiyor.com/Shoulder-Pad-Foto-amp-Video-Kamera-Omuzlugu_W0QQidZZ30261060 " onclick="window.open(this.href);return false;
Folkmuzik 3x3 ün cihazının satış fiyatı Türkiye şartlarında uygun hatta dünya standartların dada uygun gittigidiyordan aldığın cihazı deneme fırsatım oldu iş görür fakat "Bir iki parça ekleyerek bundan daha iyi birşey ortaya çıkarabilirim" biraz iddalı olmuş. Bildiğin dökme plastik handycam ler için. Bir miktar 30 tl lik tripodlarla video tripodları karsılaştırmak gibi.
3x3 ün cihazına gelecek olursak pahalı riglerin ucuz yollu replikası tadında. Profilleri plastik ise değmez bir de arkasındaki gri renkli süngerimsi uzantının ne olduğunu anlayamadım ağırlık ise taş bağlamışlar sanırım.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
şahsım adına şunu söyleyebilirim. yapılması hiç zor olmayan hatta 1 günde aynısını hatta daha iyisini yapabileceğim bir alet ve 100tl yı bulmaz maliyeti. yapanda satanda bu işin piyasasını oluşturanda neye göre oluşturuyor anlamış değilim neredeyse kamera parası yazık günah yaa bu paralara. satışınıza lafm yok mal sizin isterseniz 6000 de diyebilirsiniz hayırlı satışlar dilerim. ama ben o parayı bu tür cihazlara vermem abi kendim aynı vazifeyi görecek bişey muhakkak yapatım. selametle.
Biz forumda bi arkadaşın yaptığı omuzluğu kullandık şuana 120 lira civarına satıyor sanırım sitede de satışı var.Bunun kadar etkili ve buna benziyor.
Tabi ki arkadaş yurtdışından getirmiş, zorluklar yaşamış getirirken ama satarken bu zorlukları maddi biçimde yansıtmak hele ki 2. el bir ürün ise nası olsa selefi yok diye yüksek fiyat biçmek satıcıyı baltalar.
*our AC-130 in the air
Folkmuzik 3x3 ün cihazının satış fiyatı Türkiye şartlarında uygun hatta dünya standartların dada uygun gittigidiyordan aldığın cihazı deneme fırsatım oldu iş görür fakat "Bir iki parça ekleyerek bundan daha iyi birşey ortaya çıkarabilirim" biraz iddalı olmuş. Bildiğin dökme plastik handycam ler için. Bir miktar 30 tl lik tripodlarla video tripodları karsılaştırmak gibi.
3x3 ün cihazına gelecek olursak pahalı riglerin ucuz yollu replikası tadında. Profilleri plastik ise değmez bir de arkasındaki gri renkli süngerimsi uzantının ne olduğunu anlayamadım ağırlık ise taş bağlamışlar sanırım.
Sayın anilcagin benim aldığım malzeme hiçte öyle plastik falan değil. Belki yanlış şeyi incelemişsinizdir.
Ayrıca aynı ürünüde sahibinden.com da buldum 450 tl hemde sıfır. Link aşağıda. Bunu satan da Üsküdarda muhtemelen aynı kişi.Eğer öyle ise neden fiyat 450 iken 600 oldu....
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-aksesuar-yedek-parca-diger-aksesuarlar-kamera-omuzlugu-28831062/detay " onclick="window.open(this.href);return false;?
Bakınız bu da forumdan arkadaşımız micmuss tarafından yapılan omuzluk.179 tl ve gayet güzel
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-tripodlar-ve-monopodlar-monopod-dslr-kamera-omuzlugu/detay " onclick="window.open(this.href);return false;?
Ürün ressimde görüldüğü gibi sıfırdır.
Sadece açma sıkma aparatları plastikdir.
Arka tarafında bulunan gri kılıf,akü kılıfıdır.
Omuzluk ile kemer arasındaki aparatta yaylıdır.
Sağ tarafında bulunan aksamda iki tane ileri geri gidebilen vida bulunmaktadır,
led ışık ve lcd monitör için,hepa arkadaşımızın dediği gibi ürün yurtdışından gelmiştir.
Folkmuzik arkadaşın dediği şahsı tanımıyorum ben İzmit'te yaşıyorum ama Üsküdar'dan teslim edebilirim.
Sayın anilcagin benim aldığım malzeme hiçte öyle plastik falan değil. Belki yanlış şeyi incelemişsinizdir.
Ayrıca aynı ürünüde sahibinden.com da buldum 450 tl hemde sıfır. Link aşağıda. Bunu satan da Üsküdarda muhtemelen aynı kişi.Eğer öyle ise neden fiyat 450 iken 600 oldu....
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-aksesuar-yedek-parca-diger-aksesuarlar-kamera-omuzlugu-28831062/detay " onclick="window.open(this.href);return false;?
Bakınız bu da forumdan arkadaşımız micmuss tarafından yapılan omuzluk.179 tl ve gayet güzel
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-tripodlar-ve-monopodlar-monopod-dslr-kamera-omuzlugu/detay " onclick="window.open(this.href);return false;?
Ben TripodFotoda 1 e 1 aynı görünen versyonunu denedim farklı malzeme kullanılmış olabilir.
Bu rig başka yerde 450 liraya satılıyosa satıcının fiyatını o cihaza göre ayarlaması daha mantıklı.
bu sektörde cihazları fiyatına göre eleştirmek pek mümkün değil Zacuto firmasının 120 euroya sadece elcik sattığını düşünürsek üretici ve ithalatçı firmalar veya şahıslar çok paralar harcanan bir sektörde çok da talep edilmeyen cihazları yüksek fiyatlardan satmak istiyorlar.
5-10 ilan altta günlük 250 tl ye kiralık rig var 30 tl ye kiralık kamera var 100 tl ye kiralık 200 tl lik lens var çoğu ilan arasında uçurum sayılabilecek farklar var.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
fiyat güncellendi
güncel
Üründen 2 adet mevcuttur.
Fiyat düşmüştür.Sadece 400 tl
İndirim sözkonusu değildir.
irtibat : 542 5600003