Forum

550d Adaptörü satın alma yardımı.

4 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,091 Görüntüleme
(@sataman)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Mrb .
Yurtdışından hiç alışveriş yapmadım.Benim 550 d için adaptör almama yardım edecek bir arkadaş varmı acaba.Bedelini siparişten önce bankadan havale edebilirim.( Ebay da 15 dolar cıvarı ,Erkayalarda 260 tl derler ) .Tşk.

Gönderildi : 28/11/2013 3:26 pm
(@sataman)
Başlığı açan

GÜNCEL 🙂

Gönderildi : 29/11/2013 8:03 pm
(@sataman)
Başlığı açan

Güncel 🙂

Gönderildi : 02/12/2013 3:59 pm
(@zampano)

Yurt dışı alışverişini gözünüzde fazla büyütmeyin. Oldukça basit. Ebay ya da aliexpress.com'dan alışveriş yapıyorum. Neredeyse her ay birkaç parça ürün alıyorum ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Sadece bir kredi kartı numarası ve üyelik yeterli. Hiçbir karmaşıklığı yok. Birkaç püf noktasını bilmek lazım, o kadar. (Gümrüğe takılmaması için 100 Dolar üstü ürün almamak gibi. Gerçi onun da çözümü var ve pek sorun çıkmıyor.)
Satıcıların da ne kadar güvenilir olduğu aldığı puanlardan belli zaten. Yüksek puanlı, olumlu yorumlar almış satıcıları tercih ederseniz riski de en aza indirmiş olursunuz. Olur ya ürün size ulaşmadı. Bu durumda siteye hemen bildiriyorsunuz (Aldığınız ürün kısmında öyle bir kutu var, tıklamak yeterli) ve dava açılıyor, kısa zamanda çözüme ulaşılıyor. Verdiğiniz parayı geri alıyorsunuz. Bütün bunları yapabilmek için de İngilizce bilmenize bile gerek yok. Google translate yetiyor...

Gönderildi : 03/12/2013 2:31 am
Paylaş: