.....
sanada merhaba !
Birazdan arkama döndüğümde orda olmayacağını biliyorum..Ama bilmeni istediğim bir şey var..Ben her döndüğümde orda olmanı diliyorum.. -emre
Ben anlamadım günlük mü 150 lira 4 saatlik mi 150 lira yoksa saatlik mi 150 lira?
*our AC-130 in the air
Ben anlamadım günlük mü 150 lira 4 saatlik mi 150 lira yoksa saatlik mi 150 lira?
Arkadaş azami 4 saat kiralık demiş, ben bunu belirtmesinden "saatlik 150 TL" olduğunu anlıyorum 😯 ki umarım yanlış anlıyorumdur.
1 gün kısa film çekimi 10 saat desek : 1500 TL!!!
Canon EOS 550D 'yi Doğubank'ta bu fiyata veriyorlar. Hem de saatlik değil, alıyorsun senin oluyor, ömür boyu 😀
Ha arkadaş şimdi fiyatı objektiflerle,tripodla savunmaya çalışacak ama hatırlatayım buradaki herkes "düşük bütçe film yapımıyla" ilgileniyor.
not: eğer fiyat günlükse şimdiden özür diliyorum, ve eğer öyleyse bu mesajı düzeltirim zaten 😉
Azami kira süresi 4 saattir. Daha üstü sürelerde ekstra ücrete tabidir.
yazılmış buda bence 150 tl karşılığı bir gün içerisinde 4 saatlik kiralanır manasında.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
Not: İstenilir ise video ve fotoğraf çekimi de yapılır. Fotoğraf ve video çekimi için fiyat projeye göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi için lütfen telefon aracılığı ile arayıp sorunuz.
pardon böyle bir not olduğuna göre bu ekipmanların raf kirası mı ?
Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.
^^KYKGM^^
insanın hem makinesini kiraya vermesini hemde kiralayacak kişinin işini engelleyecek şartlar koşmasını anlayamadım be... bu arkadaşa insanların kameralarını günlük (sabahtan akşam geç saatlere kadar) olarak kiraladıklarını ve en önemlisi canon 5d mark ıı yi bir tek kendisinin kiralamadığını anlatsa kendisi için hayırlı olur. yoksa bizi güldürmeye devam edecek :)))
İlan güncellendi.
İlan güncellenmiş 2 saat daha eklenmiş:)
Lütfen inandırıcı olalım, fiyat oldukça güzel ama 24 saatlik kiralama yapılır normal bir günde.
bu hesapla ürünün günlük kirası 600 lira ediyor.
*our AC-130 in the air
İlan güncellenmiş 2 saat daha eklenmiş:)
Lütfen inandırıcı olalım, fiyat oldukça güzel ama 24 saatlik kiralama yapılır normal bir günde.
bu hesapla ürünün günlük kirası 600 lira ediyor.
Şu koşullarla set zaten bir çok ajans ve prodüksiyon firmaları tarafından kiralanıyor.Eğer fiyat ve koşullar size uymuyor ise o zaman benle çalışmaz ürünleri kiralamazsınız olur biter. Kimse sizin kafanıza silah dayayıp zorla kiralayın demiyor..... 😉
İyi günler...
İlan güncellendi.
Şehir belirtilmemiş. Eğer Ankara'ysa bir-iki ay sonra irtibata geçebilirim.
Zira ben senarist olarak kalmaya çalıştıkça insanlar beni zorla yapımcı yapacak.
Saygılarımla,
Deccal, gördüm seni sobe.
Yeşilköy/istanbul
İlan güncellendi.
şimdi olmuş işte
Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.
^^KYKGM^^