http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 664/detay/
jimmy jib in resimleri yüklenmiştir..
Yerinizde olsam mini jib üretirdim. Bu ebattaki bir jimmy jib genel olarak stüdyo ortamında daha çok talep görecektir ve alıcısı bana göre fazla çıkmaz. Sonuçta TRT'nin deposuna gidip atıl jibleri bu fiyata almak mümkün. Kaliteli ve ucuz mini jib üretirseniz amatör sinemacılar ilgi gösterecektir. Sadece bir öneri.
Jimmy jib den daha çok uçaksavar gibi olmuş hocam. 😀 arabası olan alır bunu sadece. Ama tabi bunun alıcısı da çıkar mutlaka. Bizim içind aha portatif aletler lazım. Kendi adıma konuşuyorum.
Jimmy jib den daha çok uçaksavar gibi olmuş hocam. 😀 arabası olan alır bunu sadece. Ama tabi bunun alıcısı da çıkar mutlaka. Bizim içind aha portatif aletler lazım. Kendi adıma konuşuyorum.
Youtube'den, "4ft camera crane", "mini jib", "travel jib" gibi videoları izleyip ben de bundan istiyorum demeyen kaç sinema gönüllüsü vardır ki? 🙂
Bağlantı noktalarına rulman yerleştirmeyi başarsam bir tane yapmayı isterim ama ciddi emek ister.
arkadaşlar mini jib üretmiyorum...hitab ettiğim kesim düğün kameramanları ve kisa film ile ugrasan kisiler...bu ürün onlar için oldukça ideal..
Valla ustadim zaten jimmy jibi olupta eliyle cekime giden ben hic gormedim malesef arac sart tabi...
Arkadaşlar merak etmeyin çok yakında travel jibimiz piyasada olacak. Siz isteyin yeter ki. Uzun zamandır aklımdaydı. İnşallah 15 gün içinde çıkacak. Daha önce aşağıdaki mini jibi yapmıştık. Şimdi ise travel jib yapıyoruz. Fakat istek olursa yine aşağı linkteki minijibden de yapabiliriz...
Tabi minijibi yapmak için en az 10 adet sipariş almam lazım yoksa maliyeti aşırı yüksek oluyor....
acaba minijib hakkında son durum nedir gerçekten o ürününüzü bekliyorum
acaba minijib hakkında son durum nedir gerçekten o ürününüzü bekliyorum
Bu aralar biraz zaman sıkıntısı çekiyorum. Zamanım olmadığından sanayiye pek uğrayamadım. Çarşamba gideceğim. Çarşambadan sonra durum belli olacak...Tabi travel jib için. Diğer mini jimmy için fazla talep yok şuan..