Forum

Soru:After Effects ...
 

Soru:After Effects Auto trace yapamıyorum.

4 Gönderi
2 Üyeler
0 Likes
2,038 Görüntüleme
(@arisafilms)
Gönderi: 2
Başlığı açan
 

Merhabalar arkadaşlar foruma yeni katıldım burası AfterFX hakkında çok yardımcı olacağını düşünüyorum.Şimdiden yardım edeceklerede teşekkür ediyorum. Sorum şu : CSGO Edit yapmak istiyorum videoyu çektim herşey hazır fakat Pen tool ile maskeleme yapmak istediğim silah'a Firegun efekti vermek istiyorum autotrace yaptığımda ekran bembeyaz oluyor ya da maskeleme yaptığım ekranın tamamı beyaz veya başka bir renk oluyor.Auto trace tutorialslere baktığım gibi yapıyorum fakat diğer kişilerin yaptığı gibi olmuyor dediğim sorunla karşı karşıya kalıyorum 2 haftadır en sonunda buraya yazayım dedim sorunun kaynağı nedir acaba?

 
Gönderildi : 05/09/2019 10:14 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
 

Bu şekilde yapmaya çalıştığınız şeyi anlamak çok zor. Baştan sona ne yaptığınızın videosunu kaydedin, anlamaya çalışalım.

 
Gönderildi : 05/09/2019 11:20 pm
(@arisafilms)
Gönderi: 2
Başlığı açan
 

Tamamdır geri dönüşün için teşekkür ederim 🙂

Bu videoda 55.snden itibaren auto-trace işlemi başlatıyor. Daha öncesini izlerseniz yeşil ekran koymuş bir tane o yeşil ekranın çok önemi var mı? Yapan kişinin kullandıgı dosyalara ulaştım 4 gblik avi dosyası kullanıyor o fakat ben pngye ulaştım acaba pngden dolayımı oluyor avimi olması gerek autotrace için? Yoksa auto-traceyimi yanlış kullanıyorum anlamadım 🙂

 
Gönderildi : 08/09/2019 7:36 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
 

Png fotoğraf formatıdır, muhtemelen ondan olmuyor.

 
Gönderildi : 09/09/2019 3:04 pm
Paylaş: