Forum

after mask hazır pr...
 

after mask hazır proje aep

15 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
4,494 Görüntüleme
(@cyber)
Gönderi: 13
Başlığı açan
 

slm arkadaşlar bi çalışma eklemek istedim

http://rapidshare.com/files/157363901/kkymn.aep.html

 
Gönderildi : 25/10/2008 4:19 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
 

Çalışmanın ne ile alakalı olduğunu söyler başlığı da buna göre değiştirirsen iyi olur.

 
Gönderildi : 25/10/2008 4:37 pm
(@cyber)
Gönderi: 13
Başlığı açan
 

after mask ve yol verme vs. bakarsanız seveceksiniz 🙂 başlığı değiştirmeye gerek yok bence bakın isterseniz

 
Gönderildi : 25/10/2008 5:04 pm
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0
 

Yol vermek ne demek anlamadım. Ciddi olarak merak ediyorum çünkü belki de aradığım şeydir. Bİr olay var da AE^de yapamadığım o da maska tracking pointleri atamak. O mu bu?

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

 
Gönderildi : 26/10/2008 12:34 am
(@cyber)
Gönderi: 13
Başlığı açan
 

Eglaia, üstte projeyi ekledim çok küçük zaten 400 kb indir bi incelesen anlarsın belkide aradığındır bilemiyorum ama sadece bi indir incele.

Hatta TV lerde çalışan arkadaşların jenerik tarzı işlerindede çok yararlı olur ben kullanıyom çünki
Tavsiyem incele 🙂

 
Gönderildi : 26/10/2008 12:06 pm
(@cyber)
Gönderi: 13
Başlığı açan
 

sanırım projelerle pek ilgilenen yok.
Omega bile ilgilenmiyor 🙂

 
Gönderildi : 26/10/2008 2:59 pm
(@baco)
Gönderi: 0
 

Hocam sonucunu görüp, aa nasıl oluyor diye bakmaktır adet çünkü...

- baço

 
Gönderildi : 26/10/2008 5:16 pm
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0
 

Bir de yapmışsın da sadece proje dosyası, bilmeyenin hiçbir işine yararmaz. Şahsen AE ile bayağı içli dışlı olmama rağmen proje dosyasına bakarak ne yaptığını anlamakta bayağı bir zorlandım. Yazılar komik ama wow mow :). Eline sağlık.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

 
Gönderildi : 26/10/2008 6:53 pm
(@payitaht)
Gönderi: 0
 

Evet böyle çok zor anlaşılıyor yaptığın şey. Bizim ae bilgimiz olduğu için anlıyoruz ama genel kullanıcı anlamaz. Bence videolu veye resimli ders yapıp ardından projeni paylaşırsan kaymaklı ekmek kadayıfı olur. Böyle sadece kaymak oluyor.

Eline sağlık.

 
Gönderildi : 26/10/2008 7:29 pm
(@suheyptosun)
Gönderi: 0
 

ben bişey sorucam. bu AE projesinde kamerayı hareket ettirmek yerine neden kurduğun düzeneği (yolu tabelaları) hareket ettirdin?

Eğer kameraya hareket verseydin o ani dönüşler olmazdı.

yoksa ben mi yanılıyorum?

www.kristalfilm.com

 
Gönderildi : 26/10/2008 11:33 pm
(@cyber)
Gönderi: 13
Başlığı açan
 

Süheyptosun kardeş zaten orda karayolu varya sihah orada mask var mask a göre gidiyor yol düz değilki 🙂 yol düz olsaydı senin dediğin doğru olurdu. ama yol eğri yani hiçbir yol düz değildir.mutlaka dönemeçli yerleri olur düz olsaydı kazalar çok olur.:) nese yani söylemek istediğim şu: yolun ortasında sarı renkte çizgi yani mask var ona göre yol kıvrılarak hareket ediliyor. ayrıca tabelalarda 3d layer yapıp çevirerek vermek lazım yoksa yolun gidişatına göre tabelalar mükemmel olarak gitmezdi. öle değilmi. sert ve ani çıkar küçükten büyüğer doğru gelmez. sabit olur oda işi bozar. bilmem anlatabildimmi.

Yeni proler eklemek istiyorum bakalım
bide genelde ne tür projeler size çok lazım oluyor onları yazarsanız ona göre eklerim.

Saygılar....

 
Gönderildi : 27/10/2008 1:49 pm
(@suheyptosun)
Gönderi: 0
 

ben yolun virajlı olduğunu zaten projeyi açınca anlıyorum. benim demek istediğim yolun üzerinde neden kamera gitmiyorda yol kameraya doğru geliyor. bunu merak ettim ? neyse okdarda önemli değil. yeni projelerini bekliyoruz.

www.kristalfilm.com

 
Gönderildi : 27/10/2008 4:40 pm
(@cyber)
Gönderi: 13
Başlığı açan
 

yolun gelmesi farketmiyorki ikiside aynı şey isterseniz siz değiştirebilirsinz. null ekleyip siz kameraya yol verip yapabilirsiniz.
ben: işinize yarar diye ekledim. 🙂

 
Gönderildi : 27/10/2008 9:14 pm
(@tarkan1976)
Gönderi: 0
 

en basta verilen link calismiyoooooooooooor:-((

Yav arkadas bir sey ögreneyim diyorum,arkasindan yüz sey daha cikiyor ögrenmem gereken:-)

 
Gönderildi : 28/10/2008 5:46 am
(@cyber)
Gönderi: 13
Başlığı açan
 

yeni link

http://rapidshare.com/files/158407029/kkymn.aep.html

 
Gönderildi : 28/10/2008 10:19 pm
Paylaş: