Adobe After Effects kursuna gitmeyi istiyorum ama bir kaç kişiye danıştığımda hep "photoshop bilmeden gitmenin bir anlamı kalmaz" ya da "photoshop bilmiyorsan çok zor öğrenirsin" gibi tepkiler aldım.
photoshop bilgim hiç yok. after effects öğrenmemde photoshop bilmemem gerçekten önemli bir sorun yaratır mı? eğer yaratacaksa gitmekten kesin olarak vazgeçicem çünkü. ama yaratmaz diyorsanız gidicem.
Nbc
Photoshop biliyorum, After bilmiyorum lakin hani öyle bir kaide olduğunu sanmıyorum illa ki bilmek bir avantaj sağlar ama onu bilmezsen bu asla olmaz diye bir şey olduğunu sanmıyorum tabi yine de işin uzmanı arkadaşların yorumunu beklemen daha iyi olur. Bu arada imzada imaj kullanımı yasaktı galiba aklında bulunsun.
Photoshop bilmekle After Effects kursuna gitmenin hiç bir alakası yok. İçin rahat olsun, direk git gönül rahatlığıyla kursuna.
Photoshop bilmen sadece programın arayüzünü kavramanda belli başlı temelleri hızlı kavramana yarar.
Evet Photoshop bilmiyorsan zorlanırsın, ama bu öğrenemeyeceğin anlamına gelmez.
*our AC-130 in the air
5 6 yıldır AE kullanıyorum, yani aşmışı sayılmam ama hızlı çalışırım, işimi görür çıkarım, para da kazandım sayesinde. Photoshop'tan tiskinirim, hâlen kullanamıyorum, bir fotoyu dahi kesemiyorum. Bilmen yararına olur ama öğrenirken bir engel çıkarması gibi bir şeyi ben öngöremiyorum.
Bir de AE ve Photoshop arayüzünün ne alakası var, ben mi göremiyorum la?
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Yani GUI olarak aynı.Mesela PS bilen biri açtığında AE'yi hemen hemen aa bu özellik orda da var.Şurda şu var diye dizilimi görüyor diye dedim.Adobe kafası 🙂
*our AC-130 in the air