Selamlar,
H264 ile render alırken cs6 ya göre render süresi çok uzun, bunu kısaltmanın yolu var mı acaba.1920*1080 25p 20mbps çıktı alıyorum.CS6 da Lut atıp curve , keskinlik ekliyorum , CC2015 de lumetri color kullanıp aynı işlemi yapıyorum sonrasında media encoder kullanarak h264 çıktı alıyorum ama render süreleri çok farkediyor.Bunu kısaltmanın yolu var mı acaba
Onun nedeni kullandığınız efektin işlemci talebi olsa gerek. Sadece sürüm farkından iş o kadar uzamamalı.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
Edit -> Prefences -> General seçeneğini girin. Açılan pencerede Secret seçeneğini tıklayın.Orada çıkan iki seçeneğin de (Disable Layer ve Ignore Sequence) seçili olduğundan emin olun. Daha sonra Memory seçeneğine tıklayın, Ram reserve seçeneğinin GB sini çıkarabildiğin en son limitine kadar çıkar. Ayrıca render alırken bilgisayarını uçak moduna ol. Render hızının yarı yarıya hızlandığını farkedeceksin. Şimdiden kolay gelsin. Ayrıca aşağıdaki videoyu inceleyebilirsin
Süpersin çok sağol.Deneyeyim bunu
Onun nedeni kullandığınız efektin işlemci talebi olsa gerek. Sadece sürüm farkından iş o kadar uzamamalı.
Sayın Fulgura aynı lut ve aynı efektleri kullandım Lumetri color da işlem yaptım dediğim gibi ve h264 çıktısını sadece media encoder kullanarak alabildiğim için benim de aklıma bu sebepten olabileceği gelmişti