Arkadaşlar, After Effects'te birkaç efekt uyguluyorum, sonrasında ise Render diyorum. Render'e başlıyor fakat tamamlamadan, videonun ya yarısında ya da yarısına yakın bir yerlerde render'i kesiyor ve videoyu öyle oynatmaya başlıyor. Videonun sonuna kadar render yapmıyor. Nedir bunun sıkıntısı, bi fikri olan var mı? Teşekkür ederim.
bilgisayar konfügürasyonunuz düşük olabilir, ae ayarlarınız eksik olabilir, ekran kartınız yetersiz olabilir . Birde renderi kestigi timeline yerden render edin düzelmez ise u yukarıda yazdıklarım olabilir, bir de opengl yi kapatıp deneyin
kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....
Timeline da bulunan, work area bölgesini belirlemek için kullanılan iki ucu mavi (CS4) olan şeridin render' dan önce bütün kompozisyonu kapladığından emin ol.
eğer belli bir yeri kapsıyorsa sadece o alanı render alır.
After Effects Blog | http://www.sinankaracam.com
http://videohive.net/user/dijihane/portfolio?ref=dijihane
Bilgisayarım yeterli, ve AE konfigurasyonlarım da tam ve istediğim gibidir. Buna rağmen 20 sn'den fazla renden yapmıyor. Anlamadım gitti.
Bilgisayarım yeterli, ve AE konfigurasyonlarım da tam ve istediğim gibidir. Buna rağmen 20 sn'den fazla renden yapmıyor. Anlamadım gitti.
Render Queqe ayarlarını baştan bi göz at derim o zaman, render zamanı komposizyona bağlı seçeneği mi işaretli yoksa belirli bi zaman değeri girilmiş mi (bu durumda 20 sn)?
ayarlarım tam demişsin ama başka da bi neden göremiyorum bu durumda
After Effects Blog | http://www.sinankaracam.com
http://videohive.net/user/dijihane/portfolio?ref=dijihane
Durumu anladım arkadaşlar 🙂 Komik ...
Yaptığım efektler, Red Giant'ın efektleri ve düzenlemeleriydi. Trial sürümde olduğu için kısıtlı render yapıyor.
Daha neler görecez du bakalım 😀