Forum

Pro2'de ...SrcTimeTime.cpp-352 mesajı

4 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,599 Görüntüleme
(@ali-unal)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Program, projemi açmaya çalışırken birden bire bu hatayı vermeyi başladı. Hiçbir şekilde projeyi açmıyor. Bu hatayla ilgili bir bilgisi olan var mı?

Hatanın tam kodu: "devstarskyBackendSrcTimeTime.cpp-352"
Sistemim: AMD Athlon x64 2700, 1GB RAM, 256 MB GFORCE 6600

Gönderildi : 05/09/2007 9:20 pm
(@omega_works)

Hata kodunun tam olarak ne anlamı var bilmiyorum ama şöyle bir şey deneyebilirsin... Yeni bir proje aç ve eski projeni onun içine çağır, sanki bir video çağırıyormuş gibi. istediğin sekansa çift tıkla açılsın. Bu geliyor aklıma.

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 05/09/2007 9:33 pm
(@ali-unal)
Başlığı açan

Hata kodunun tam olarak ne anlamı var bilmiyorum ama şöyle bir şey deneyebilirsin... Yeni bir proje aç ve eski projeni onun içine çağır, sanki bir video çağırıyormuş gibi. istediğin sekansa çift tıkla açılsın. Bu geliyor aklıma.
Onu denedim, işe yaramıyor ne yazık ki. Aynı yerde aynı hatayı veriyor.

Gönderildi : 05/09/2007 9:46 pm
(@ali-unal)
Başlığı açan

Sorun çözüldü. Anlatayım da sizin de başınıza gelirse aynı yolu izleyebilin.
Çeşitli forumlarda önerilen bütün çözümleri denedikten sonra da (projeyi wordpad'la açıp içindeki bütün virgüllü sayılardaki virgülleri noktaya çevirmek, yeni bir proje açıp eskisini import etmek vs.) başarılı olamayınca bilgisayara format attım. Bu sefer İngilizce xp kurdum. Non-English xp sürümlerinin Premiere ile çalışırken hata verdiğini okumuştum bir yerden, ben de bunu uyguladım. Sorun bundan mı kaynaklanıyormuş bilmiyorum ama artık projemi açabiliyorum. Yalnız küçük bir sorun daha oldu: mp3'ler offline hâle gelmiş! Premiere'de mp3 kullanılmaması gerektiğini okuduğum bir başka forumu da hatırlayıp projedeki mp3'leri wma'ya çevirdim çünkü bütün mp3'ler offline olmasına karşın tek wma dosyam hâlâ çalışır durumdaydı. İşte böyle. Şimdi oldukça mutluyum zira bir buçuk saatlik bir kurguydu söz konusu olan. Kafayı yiyecektim. Sizin de başınıza böyle bir sorun gelirse diye, uyguladığım adımları anlatayım dedim. Saygılar efenim.

Gönderildi : 09/09/2007 4:40 pm
Paylaş: