Forum

Premier Pro, Pinnacle 700-PCI kart Capture Sorunu

8 Gönderi
4 Üyeler
0 Reactions
2,166 Görüntüleme
(@anonymous)
Gönderi: 0
Başlığı açan

slm dostlar acil bi sorunun cevabına ihtiyacım var. elimde pinnacle systems'e ait 700-PCI kart mevcut. kartın conpozit girişlerinden bir görüntü capture etmek istiyorum ama premierde bir türlü başaramadım ne yapmam gerek. yada hiç kalite kaybı yaşamadan hangi programla yapabilirim.

Gönderildi : 17/02/2008 5:20 pm
 Hepa
(@hepa)

Premiere'in capture menüsünden ayar yapman gerekiyor olabilir, ayrıcana kartın driverlarını düzgün kurmuş olman da lazım.Vegas'da denemeni tavsiye ederim.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 17/02/2008 5:29 pm
(@omega_works)

elindeki premiere versiyonu 2 veya cs3 se capture yapamazsın.... eski versiyonlar görüyordu pinnacle kartlarını.... Avid liqud programını bulmalısın biyerlerden.

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 17/02/2008 5:35 pm
(@anonymous)
Başlığı açan

elindeki premiere versiyonu 2 veya cs3 se capture yapamazsın.... eski versiyonlar görüyordu pinnacle kartlarını.... Avid liqud programını bulmalısın biyerlerden.

liqud var oda çok enteresan biçimde frame atlatıyor şaşırdım kaldım 🙄 yada hızlı kayıt yapıyor neden olur bu sorun onu bilen varmı ???

Gönderildi : 17/02/2008 5:42 pm
(@omega_works)

ram az geliyordur yada capture sırasında rami şişirecek başka bi işlem yapıyorsundur.

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 17/02/2008 5:50 pm
 Hepa
(@hepa)

Deck ayarlarını burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 17/02/2008 5:56 pm
(@anonymous)
Başlığı açan

Cevaplarınız ve bilgileriniz paylaştığınız için teşekkür ederim umarım iyi sonuçlar alannilirim... 😆

Gönderildi : 17/02/2008 5:56 pm
(@kezzap)
Admin

Lütfen başlıklar sorunuzu veya sorununuzu açıklar nitelikte olsun! "Acil yardım" gibi başlıklardan ısrarla kaçınalım. Başlık değiştirilmiştir.

Gönderildi : 17/02/2008 11:23 pm
Paylaş: