Forum

format yemiş bir pc de eski imajlar çalışırmı ?

2 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,422 Görüntüleme
(@pencere)
Gönderi: 8
Başlığı açan
 

kısaca: arkadaşlar mecburiyetten pc yi formatladım ama formatlamadan önce adobe premiere nin poroje kılasörlerinin hepsini başka bir yere yedeklemiştim şimdi premieri yeniden kursam eski projeme kaldığım yerden devam edebilirmiyim???

hikaye: herşey benim Plug-in merakımla başladı. emule den arattırıp 3 gün onlarca Plug-in indirdim sonra bunları sadece viris porogramıyla tarattırıp kurmaya başladım hepsini kurdum (kurmaz olaydım) ve premiere yi açtım (aha) açılmadı bidaha denedim yine açılmadı bidaha bidaha baktım porogram uçmuş arkadaşa danıştım (danışmaz olaydım) sistem geri yükleme yap dedi yaptım (3 kez ) yine aynı sonra açtım porogram ekle kaldırı onar dedim onarmadı baktım olmayacak porogramı kaldırıp yeniden kurayım dedim oda olamadı (lisansınız gecersiz diye hata verip durdu)
arkadaş başka çare yok format dedi çaresiz deneyelim dedik ah ah denemez olaydık disk ful dolu olduğundan cıkarıp arkadaşın pcye takıp sadece c yi formatlayacaktikki nasıl olduysa diski cıkartırken benim kablo aksilik cıkardı asıl asıl cıkmıyor pestmek yok tabi dayandık var gücümüzle ve cıktı ama koblolar elimizde kaldı önemli değil alırız yenisini dedik arkadaş ne gerek var ben yaparım dedi. her neyse biz formatı arkadaşın pcde attık ve benim pcye takacaktık (arkadaşın kopan kablolara yaptığı mütüş tamirin sonrasında tabi) taktık odane pc birdaha hiç acılmadı ankart yanmış!!!! hala yanık şuan tamirde yeni bir anakartla yola devam edeceğiz ama benim sorunum 1 aydır uğraştığım (tatil görüntülerimin) filmin boşa gitmesi imajları kırtardık ama premiere yi kurduktan sonra yeniden onları tanırmı?

''ve hüzün...
hüzün en büyük muhalefettir şimdi''

H.Y.

 
Gönderildi : 19/10/2006 6:44 am
(@kivilcim)
Gönderi: 23
 

Şimdi arkadaşım ;

1.Kaydettiğin Premier Dosyası Elbette Çalışır.
2.Sen bu kaydettiğin proje'de plugin özeLLiği kuLLandIn mı .
3.Plug-in yüklerken dikkat ediceksin çalışmama hata verme gibi ihtimali . var bunLarın önüne geçme taktiğide onlarca plugin mi buLdun .sıra sıra deniceksin her bir tanesini yükLediğinde bakıcaksın çalışıyormu program.çaLışmıyorsa eğer hemen aralarından o yükLediğin plugin'i temizliceksin
4.Kesinlikle plugin özelliği kullandığından çalışmıyordur . O kullandığın plugin'Leri hatırlıyorsan tekrar yükLe . ama tek tek dene .

Saygılar .

yOqqinE

 
Gönderildi : 19/10/2006 6:50 am
Paylaş: