Merhaba,
Nasıl anlatacağım bilmiyorum acemice anlatayım
Daha önce Timeline video sürüklediğimde video ve ses bağlantılı idi jilet ile kestiğimde video ve ses beraber kesiliyordu
Şimdi ne yaptım bilmiyorum videoyu Timeline video sürüklediğimde video ve ses bağlantısız jilet ile kesmek istediğimde video ayrı kesmek gerekiyor, sol ses ayrı kesmek gerekiyor, sağ ses ayrı kesmek gerekiyor niçin böyle oldu bilmiyorum
Hepsini seçip sağ tıklayıp Link diyorum ama yine ayrı ayrı kesmek gerekiyor Adobe Premiere Pro CC 2014 kaldırdım yeniden kurdum ama yine olmadı sorun ne olabilir?
Bir şekilde unlink yapmışsınız sözkonusu videoyu. Kastettiğiniz video ve ses dosyasını seçip sağ tyıllayıp link yapın. Normalde bir videoyu eklediğinizde linked gelir ama unlink yaparsanız ayrılırlar. Tekrar link yapmanız gerek kısacası.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
Ustam onu yapıyorum ama linklenmiyor, eskiden videoya müzik eklemek istediğimde sağ tıklayıp unlink yaparak sesi çıkarıyordum sonra müzik eklediğimde ses ve video seçip sağ tıklayıp link yapıyordum oluyordum sorun yoktu.
Son iki gündür ne oldu anlayamadım yeni proje açıyorum videoyu sürüklüyorum daha hiçbir şey yapmadan bakıyorum video ve ses ayrı ayrı, adobe kaldırdım ve yeniden yükledim değişen birşey yok.
Link yapıyorum linkli görünüyor ama video ve ses linkli değil, unlink yapıyorum unlinkli görünüyor ama zaten video ve ses her zaman unlink durumunda
Anlamadım gitti bilgisayara formatmı atsam
İlginç bir durum. Bir de "match frame" deneyin diyeceğim. İstediğiniz track'İ seçin, match frame (f) yapın ve klipte ses ve video beraber aynı noktaya gelmeli. Belki bu durumda linked olurlar.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
Ustam sorunu buldum,
Timeline üzerinde "Linked Selection" ikonu seçimini kaldırmışım ondan dolayı oluyordu.