Forum

Adobe premiere cc 2014 ile oluşturduğum proje yeni kurduğum

11 Gönderi
5 Üyeler
0 Reactions
3,406 Görüntüleme
(@adem-genc)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Merhaba,

Adobe premiere cc 2014 ile oluşturduğum proje ve yaptığım çalışmayı Belgelerim deki "Adobe" klasörü yedekleyip bilgisayara format attım ve tekrar Adobe premiere cc 2014 kurdum ve Belgelerim içine yedeklediğim "Adobe" klasörü kopyaladım ama proje açarken resimdeki hata veriyor acaba tam olarak sorun nedir?
Acemiyimde yardımcı olursanız sevirim.

Hata mesajı bu:

Gönderildi : 19/07/2014 3:53 am
(@kamerabey)
Gönderi: 69

Daha önce bilgisayarınızda bulunan projedeki dosyaları, önceki bulunduğu klasörde mi?
Ayrıca daha önceden bilgisayarınızda yüklü bulunan preset ve codecler şuan bulunmadığı için böyle bir sorun olduğunu belirtiyor hata metni.

kamerabey [@] gmail.com
http://twitter.com/kamerabey

Gönderildi : 19/07/2014 5:52 am
 Hepa
(@hepa)

CC'den updatelerini yüklemen gerekiyor.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 19/07/2014 7:37 am
(@adem-genc)
Başlığı açan

Cevap için teşekkür ederim,
Daha önce bilgisayarınızda bulunan projedeki dosyaları, önceki bulunduğu klasörde mi?
Ayrıca daha önceden bilgisayarınızda yüklü bulunan preset ve codecler şuan bulunmadığı için böyle bir sorun olduğunu belirtiyor hata metni.
Evet aynı klasöre attım
C:UsersAdem GENÇDocumentsAdobePremiere Pro8.0
Adobe klasörü yedeklemiştim.
Preset nedir tam bilmiyorum
Codecler ise 13694-K-Lite_Codec_Pack_999_x64 bu vardı bunu tekrar yükledim
CC'den updatelerini yüklemen gerekiyor.
Adobe Creative Cloud ile yükledim ve kurmuştum format attıktan sonrada aynısını yaptım

Deneme yanılma ile şöyle birşey yaptım
premiere başlattım bir proje adı belirledim ve açtım
File => Import... => Import Selected Sequences => Sequence de seçiyorum ve OK diyorum sol tarafa tüm dosyalar geliyor
Ben ecemi olduğum Sequence oluşturmamıştım bu yüzden ilk videoya "başlık metni" eklemiştim ve bunu tutup sequence a sürükleyip bıraktım video şeridi açık yeşil oldu ses şeridi normal yeşil oldu sonrar çift tıkladığımda projedeki gibi açılıyor burada eskiden olduğu gibi işlem yapılıyor ama bu proje kaydedilmiyor kaydetsemde tekrar açmak için aynı işlemleri yapmak zorundayım.

Bu bıraz kulağı tersten tutmak demek gibi bir şey

Gönderildi : 19/07/2014 11:33 pm
(@adem-genc)
Başlığı açan

Yukarıda dediğim gibi açtığımda sol tarafta presets lerin olmadığı görünüyor resimde gösterdiğim yerler yıldız işaretli oluşu olmadığını gösteriyor galıba ama ben böyle birşey ne kullandığımı hatırlıyor nede yükledim nasıl oldu nerden geldi bilmiyorum şimdi yüklesem nereden yükleyeceğim nette aradım ama birşey bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkür ederim

Gönderildi : 20/07/2014 2:10 am
(@payitaht)

O presetler değil sorun. Sekans açarken ki presetler. Crack tam olmadığında Adobe bir çok sekans presetini engelliyor. Lisanslı kullanıcıysan tabi dikkate alma. klite la da bi ilgisi yok adobe un.

Gönderildi : 20/07/2014 4:04 am
(@karatasa)

Klasor isimlerinde Turkce karakter kullanmayin.
...sAdem GENÇDocuments...

yerine

sadem_gencDocuments

Gönderildi : 20/07/2014 4:34 am
(@payitaht)

yerine

sadem_gencDocuments

CC 2014 Premiere de, mac ve windows üzerinde unicode sorununa rastlamadım. Ama tabii ki en garantisi karatasa nın söylediğidir.

Gönderildi : 20/07/2014 4:55 am
(@adem-genc)
Başlığı açan

O presetler değil sorun. Sekans açarken ki presetler. ilaç* tam olmadığında Adobe bir çok sekans presetini engelliyor. Lisanslı kullanıcıysan tabi dikkate alma. klite la da bi ilgisi yok adobe un.
;)) dediğiniz doğru çıktı amtlib.dll nin orijinalını koydum ve trial olarak başlattım sorunsuz proje yüklendi.
Acaba projeyi trial olarak oluşturmuştum ondan ilaç*lı de olmamış olabilirmi?

yerine

sadem_gencDocuments
Bu yeri ben seçmedim programı kurduğumda kendisi orayı seçti, demekki farklı yer seçmek gerekiyor, benim bilgisayarımda C için SSD disk var, D için ise normal sata disk var belgelerim yerine D de "AdobePremiere Pro8.0" böyle bir yerden çalışmam olur değilmi?

Ben meraklı ev kullanıcısıyım ondan tam bilmiyorum, ticarı bir işim yok

Teşekkür ederim

Gönderildi : 20/07/2014 5:50 pm
(@adem-genc)
Başlığı açan

Sorunu buldum ve hallettim.

Benim gibi acemilere yardımcı olması için,
Meğer ilk proje oluşturma ve çalışmadan sonra yanı format atmak için klasörü yedeklemeden öce Render yapmadığım için bu sorunu yaşadım
Şöyle düzeltim
Adobe Premiere Trial versiyona geri aldım proje sorunsuz açıldı
Sequence => Render In to Out tıkladım 15 dakika render etti
Sonra amtlib.dll dosyayı ilaçladım ;)) ve proje sorunsuz açıldı

Herkese yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Gönderildi : 20/07/2014 7:14 pm
(@karatasa)

CC 2014 Premiere de, mac ve windows üzerinde unicode sorununa rastlamadım. Ama tabii ki en garantisi karatasa nın söylediğidir.
Geçiyorum ben de CC'ye, hayırlısı...

Gönderildi : 23/07/2014 9:58 pm
Paylaş: