Eklenen Forum Cevapları

Re: Dinlediğiniz Müzikler

Sen ne biçim konuşuyosun Manowar hakkında, ağzını topla yoksa yerden toplarsın ilk gördüğümde. Tiksintiye kayanmış, şimdi lafın gerisi belli de hadi zorlamayalım. 😀

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Satılık muhtelif malzemeler

Baco, müziktek'ten daha kolay gider klavye ile mixer.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: Bizden Haberler

Hayırlı olsun.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: 1 kadın 1 erkek

Bende gözükmüyor videolar niye acaba. Dizi de Türk değil, devşirme. Orjini Fransız galiba. [dusun]Lan bu Youtube hala kapalıymış be kardeşim, bu nasıl iştir yahu. Bir format attık dimağımız şaştı yine...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Türkçe Konuşma-Yazma

Bence kimse kimsenin filmine karışamadığı gibi, jeneriğine de karışamaz. Yönetmen yerine director yazma demek, ışığı öyle değil böyle tut demekten çok farklı değil. Bir yandan da şu var elbette; buray...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Mesele onun karşılığı var bunun yok, onu da Türkçe'leştirelim bunu kullanmayalım tükaka meselesi değil aslında. Konu oraya gelmiş ama orası iyi bir yer değil. Franc gereksiz yere Kezzap'ın mesajından ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bu tartışma umarım forum kuralları ile uygulamaya çalıştığımız biçime gölge düşürmez. Franc daha önce yazmayacağım büyük harfle demiş ama bu son mesajında vazgeçmiş gözüküyor :). Peşin söyleyeyim foru...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Harddisk Kurtarma İçin Tavsiye

Bende de bir NTLDR bulunamadı olayı var ya, nasıl yapıcaz bu işi.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce

Harddiskin üzerinde master slave ayarı gösterilmemiş, o kadar baktım ama yok. Bütün deliklere taktım ama olmadı. Şöyle bir durum var benim HD "G" olarak kaydedilmişti. Taktığım harici disk de G olarak...

17 yıl önce

Özgür şöyle oldu moruk. Benim 1TB internal. İki parça 200-800 gibi. 200 de sistem var, 800 de mal mülk var. Şimdi bilgisayar çalışırken bir external usb HD taktım, çalıştı. Sonra kapadım, sabah açmışl...

17 yıl önce
Harddisk Kurtarma İçin Tavsiye

Harddisklerimden biri çalışmıyor ve içinde bir dolu önemli şey var. Daha önce harddisk kurtarmak için bir yere vermiş olan, bilen, gören, arkadaşı olan varsa bir el atsın, bir tavsiye versin. Yoksa gi...

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Hayırlısı olsun.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 189 / 244