Eklenen Forum Cevapları

Re: Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika

Futbol 22 kişiyle oynanan ve sonunda Almanlar'ın kazandığı spordur beyler. Panik yok. Fatih Terim bunu şöyle açıklamıştı geçenlerde favorilerini sayarken. İşte İspanya şöyle güçlü, Brezilya biraz daha...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Baba yazarlığı o ara kapatıp seçerek adam alma yöntemiyle yürüseydi olacaltı bir şeyler, ama maalesef büyük bir enerji heba oldu. Bir siteyi yaşatan içerde çok adam olması değil. İçeri girmek isteyen ...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Zamanında dedik kapatın şu yazar alımını diye. Daha 300-500 kişiydi o zaman.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

O son melek nerdeymiş ya onu anlamadım ben ama neyse. Bugün Arjantin arenaya çıkıyor bakalım ne yapacaklar. Akşam da "bu sefer de alamazsa bir daha alamaz" dediğim İngiltere var da o güme gitti Cumart...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Belki Güney Afrika dışındaki maçlarda üflenmez... O zaman sadece G. Afrika maçlarını izlemem... Onu geç :). Ama stadyumda daha zordur tabi. Spikerler de öyle söylüyor.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Sizin kafanızda farklı olabilir ama Afrika'nın sesi de bu alet işte ne yapalım. Bu maçlar böyle izlenecek artık. Bende uyuz oluyorum her maç başlangıcında "lan olm bu boruyu icad eden ham kavunun tarl...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Sound of Africa beyler, darılmaca gücenmece yok. Adamların sesi bu, boru değil :D.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Meksika bu futbolla çok zor. Güney Afrika karşısında belki olur ama atak oynayan bir 4-4-2 karşısında 3'lü defansla işleri çok zor.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Fanatizmden bahsetmiyorsun. X halkların afyonudur önermesinde X'in yerine fanatizmi değil futbolu koyuyorsun. İşine gelmeyince de sansürcüsün sen. Oh ne güzel. Fanatizmi koysaydın zaten konunun buray...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Ben de bu genellemelerin hastasıyım. Uyanın artık bu rüyadan. Hiç bir şey insanları uyutma konusunda yeterli değil artık bu devirde. Zaman değişti artık, nerede yaşıyorsunuz hala. 18.-19.Yüzyıl Dünyas...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Fildişi Sahilleri Didier Drogba (Chelsea)Salomon Kalou (Chelsea)Abdul Kader Keita (Galatasaray SK)Emmanuel Eboué (Arsenal)Yaya Toure (Barcelona)Kolo Toure (Manchester City)Bakary Kone (Marsilya)Didier...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Maurinho zaten kariyer planında Dünya Kupası kazanmak olduğunu açıkladı çok önceden. Portekiz milli takımının başına geçeceğim ve Dünya Kupasını kazanacağım dedi. Katıldığı zaman da muhtemelen kazanac...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Moruk büyük takımların hepsinde zorlu liglerde oynayan futbolcular var ama İspanya bir takım. Barcelona altyapılı olduklarından sadece onlara eklemeler yapıyorlar ve çok ama çok iyi oynuyorlar. Muhtem...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: surround recording

Çok güzel hizmet. Bir web sayfası ya da mail ya da telefon falan olsa iletişim ve bilgi için daha iyi olur gibi sanki.

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Dünyadaki milletleri birbirine en çok yaklaştıran organizasyon sonuçta bu. 4 senede bir defa yani. Favori tabii ki İspanya. Ama ne olacağı hiç belli olmaz. Çok güzel maçlar çıkacak bu sene umuyorum.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Sayfa 101 / 244