sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika Duyduğum en iyi Kupa şarkısıdır. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Yaza Merhaba Buluşması 1- Bidılcus2- Düd Hemen gireyim adımı da beni görünce gelmek istemeyenler olabilir, ona göre karar versinler. Misal ben. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: terbiye Ben bıktım bu trollerden arkadaş ya, ne yapsam bilemiyorum artık. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: terbiye Biri geliyor biri gidiyor. Burada bu tip (hatta bu tüp) senaryoları görenler ciddi bir şeyler yazmaya çekinirler gibime geliyor. Çocuk eğlendirmiyoruz burada. O yüzden bu konuyu burada kapatıyoruz. He... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Harry Potter serisi hakkındaki fikriniz? Birini mecburiyetten izledim sinemada. Başka da bilmiyorum. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: FF Portal Sistemi v.2 Ha geyret az kaldı. |
16 yıl önce |
|
Re: Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika Ne demek istiyon hocu açık konuş. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika Ben o sesin kötülüğünde değilim. Devamlı aynı ses olunca kötü. Miles Davis solo atsa çekilmez doksan dakika, bu dingolar boru üflüyolar ya. Halbuki gol olunca üfleseler bak çok samimi söylüyorum efsan... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika Ben vuvuzela hakkında son kararı veremedim. Bugün İtalya Paraguay maçı en azından mücadeleliydi ama kardeşim bir an olsun üflemeyi bırakmaz mı insan ya. Bu nasıl bir üflemektir baba, böyle bir nefes y... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika Daha bir maçta 3 golü göremedik... Heyecan yok... Vuvuzeladan seyir zevki pek olmuyor... Afrika'nın kara kaderi hüküm sürüyor gibi.... Hoca sen Almanları pas geçtin galiba :). |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika Fatih Terim'in ingilizcesi iyidir. Premiere Lig'i takip edenler bilir, yabancılar öyle İngilizce konuşuyorlar ki Terim onlara kurs verir past tens, prezınt tens. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Bunlardafilm.com Hakkında Adam haklı. Burada seni beni şahsen tanımayan filmini koyan bir sürü adam var. Bir düşündüm de ya ciddi zannederlerse bu yazdıklarını. Birebir muhabbette, arkadaş arasında biz de yapıyoruz "sen misin ... |
16 yıl önce |
|
Re: Bunlardafilm.com Hakkında Ben miyim lan yoksa? Yakalarsam kendimi çok pis yaparım, ama ya değilsem çok ayıp olur bana. Peki ya sensen Dude, can u imagine it, can u feel it. |
16 yıl önce |