Eklenen Forum Cevapları

Re: Sıkıntı Yok (Teaser)

Bizim buralarda youtube çekmiyor 🙂 DNS ayarlarını değiştirmeyi beceremeyen ben ve benim gibiler için Vimeo'ya da yükleme şansınız var mıdır?

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Kara - Kısa Film

Merak uyandırmayı başarmışsınız. İnsan sonunu görmeden edemiyor. Sonunda da küçük bir gülümseme bırakıyor.Ben sevdim. Ellerinize sağlık.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Rus sineması ve ABD sinemasını kıyaslamak doğru olmaz. ABD sineması tamamen piyasaya dönük kar amaçlı işler içerisindeyken Rus sineması bambaşka bir motivasyonla (bildiriyle) kendini var etmiştir.

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: Renkli Düşler - Kısa film

evet serkanoca ilk ciddi kurmaca çalışmam. daha öncede olmuştu 1-2 kısa film çalışması ama ozaman daha çok amatördük. çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim 🙂 eğer isterseniz renklerde kullandığım ...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Zoom H4N yerine Alternatif

Hocam ben de okuduğumda Tascam dr40 diyecektim ama fiyatı uçmuş. H4N'den daha ucuz değil miydi bu alet? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Re: Renkli Düşler - Kısa film

Yanılmıyorsam ilk kısa kurmaca film bu değil mi? Belgeselden sonra kurmaca çekmek ciddi cesaret ister doğrusu. Genel olarak ilgiyle izledim. Teknik açıdan, ses, renklendirme, kadraj ve kadraj içi yer...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Canon EOS 1100D ile kısa film çekmek ?

Uzun uzun düşündüm diyorsunuz 🙂

Forumda Kamerayı Bulmak

12 yıl önce
Re: Ne Çektik Be...

Öncelikle özür dilerim. Şu ana kadar yazdığım en gereksiz yorum olmuş. Aslında hiç tarzım değildir ve kendimden iğrendim.Her şeyden önce sinemaya merak sarmışsınız ve sadece konuşmak yerine bir şeyler...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Ne Çektik Be...

Yıllar önce, "Bizimkiler" dizisinde Ali'nin ablasının bir sözü vardı: "0"Aklıma bu geldi.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Adını Menfaat Koydum (AMK) İlk Kısa Filmim

Yazdığım yorumu okuyunca kendimden utandım. Sürekli olmalıydı demişim, müfettiş gibi 🙂Olsa daha iyi olurdu diye düzelteyim.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Adını Menfaat Koydum (AMK) İlk Kısa Filmim

Tripot kullansaydınız keşke. Tripot da varmış, 09:46'da görünüyor. Kadrajda duracağına kameranın altında dursaymış keşke.Floresan lamba olan kısımda ekranda çizgiler oluşmuş. Enstantane ayarını 50 yap...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Lüleburgaz Belgeseli

Keyifle izledim.Ayrıca sesin hakkını vermişsiniz. Profesyonel elden çıktığı belli. Ellerinize sağlık.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Düşündüğüm kamera

Fujifilm'den makara film dışında bir şey almayın. Arkadaşların da söylediği gibi Canon 600D ve manuel set yaparsınız o paraya.

Forumda Genel Çekim Sorunları

12 yıl önce
Re: Korku/Gerilim Ses Paketi

Paylaşım için teşekkürler.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

12 yıl önce
Re: Behzat Ç.

"Youtube 78. bölüm bipsiz" arasıra ilaç niyetine izliyorum. Pasig agresif duygu durumu vaziyetlerinde tavsiye ederim.

Forumda TV Yapımları

12 yıl önce
Sayfa 119 / 165