Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? AhaÇıkışta gideriz bi Ortaköy'e fln. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: jvc GY HD100 Evet benim de bildiğim böyle sadece daha fazla para ödersin:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: arkadaşlar sizce doğru mu yaptım ? Maltepe'den uzak durmanı tavsiye ederim.Mulakat ve genel kültür ile alıyor.Aman ha uzak dur..Bu kadar dandik bir okul görmedim ben, tamamen vakıf paraları ile hoca getiriyorlar ama içersindeki öğrenci... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Bende diğer okullar gibi içersinde Börgır'ı, Sıtarbaksı olan okul istiyorum. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: arkadaşlar sizce doğru mu yaptım ? Valla Bilgi'den burs kazanırsan süper olur.Kesilmeden okuyorsun istersen 7 senede.Ama tabi tercih sana kalmış. Mimar S. tercih edilir güzeldir.Buraya gel bekleriz Anadolu'da güzeldir.Marmara'da güzeld... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: arkadaşlar sizce doğru mu yaptım ? STV olarak bence Anadolu çok iyi, ama Mimar Sinan gerçeğini hiçe sayamayız. Mimar Sinan sinema'nın yanında köklü bir sanatda veriyor.Anadolu'da sanırım bu biraz gevşek.:) Ama uygulamalı olsun, dersler... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Ben Mimar Sinan STV, ama kantinini görmem lazım menüsünde fazla birşey yoksa gitmem. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? 6-7 tane alır rahat.Sıkma aparatının orayada bi kova koyarsın tamamdır:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: jvc GY HD100 24 Kare çekim niye yapasın ki? 24 kare çekim yapınca 35 mm ye aktarırken telesine de ek bir işleme gerek kalmıyor. önümüzde ki 1-2 sene içerisinde düşündüğümüz bir proje var, burada kullanabiliriz.24 ... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: jvc GY HD100 24 Kare çekim niye yapasın ki? 24 kare çekim yapınca 35 mm ye aktarırken telesine de ek bir işleme gerek kalmıyor. önümüzde ki 1-2 sene içerisinde düşündüğümüz bir proje var, burada kullanabiliriz.24 ... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: arkadaşlar sizce doğru mu yaptım ? Marmara'nın yetersizlikleri cabası. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: arkadaşlar sizce doğru mu yaptım ? Bi sürüyü yicem öyle hesap et:P |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Tafuklarda zaten etsiz butsuz ben bi vileda kovası yerim. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: arkadaşlar sizce doğru mu yaptım ? Bi kuzu yiyorum bi soru bankasıyla. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Ahaha koptum, Beni fazla fıçıda beklettiler mayalandım ben. |
19 yıl önce |