Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey VX2000'de artık eskiyen bir kamera onun yerine ben hala ısrarla öneriyorum HV20 alınabilir 1/2,7" çipi şuan çok az kamerada var.Üstesinden de geliyor, CMOS oluşu dezavantaj mı?Belki evet ama zaten 3CC... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: biz yapsak nasıl olurdu ? ( kurgu için ideal bilgisayar ) Kurgu için ekran kartı gepgereksiz tamamen HDMİ çıkışlı orta karar yeni seri bi Ati iş görür 100 dolara çıkar. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: 16:9 yapmak Aman aman yapmayın nasıl Seda Sayan zayıflıyora o derecede domdomlaşıyorlar. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bir Soru ?? Eğer senaryon ve dosyan iyiyse aslında oyuncular sıcak bakıyor para almadan oynuyorlar. Ayrıca jimmy'in için güvenlik kamera pan motorları var bunları araştır işine yarayacaktır. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: biz yapsak nasıl olurdu ? ( kurgu için ideal bilgisayar ) İşlemci INTEL Q6600 2.40GHz LGA775 8MB 1066MHz CORE 2 EXTREME diye geçen modellerden 2 çift çekirdekli işlemci, oldukça yüksek performans veren işlemcilerden bir tanesi.Daha pahalıları da var elbet o... |
19 yıl önce |
|
Cevap: biz yapsak nasıl olurdu ? ( kurgu için ideal bilgisayar ) Bence güzel yardımcı bir klavuz olur :)Bu arada msn'deyim offlinesın mesaj atamıyorm hehe |
19 yıl önce |
|
Cevap: biz yapsak nasıl olurdu ? ( kurgu için ideal bilgisayar ) :)Geldim sonunda ama yine anlamadım biz şimdi bi toplama pc yapıp satın mı alıcaz?Alıcaksak pc nerede durucak yoksa ideal pc'yi oluşturmaya mı çalışcaz.Şuan meşgulum de akşama doğru güzel bi liste haz... |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic md 10000 için geniş açı lens Ha gülüm banada 1 kilo aynısından. (Bildiğinle kal artık, ben birşey diyemeceğim.MD10000 süper MD20000 çıksın 10 tane alcam düğünlerde çekim yapıyorumda ben AHAHA) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: camera hakkinda Uzaktan kumanda'nın ledli kısmına alacağın optik kabloyu bağlayarak bi ucunuda kameranın uzaktan kumanda yerine bağlayarak, kumandayı da tripodun koluna sabitlersen tripod kolunda bütün özelliklere sa... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
19 yıl önce |
|
Cevap: Sıfır Dediğimde Sinema salonuna koydukları kocaman kartondan afişine hayranlıkla bakakaldığım film. Fragman çok uzundu, sıkıldım ve epey kötüydü bütün filmi vermişler neredeyse. Bide başroldeki kıza gıcığım. |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |
|
Cevap: biz yapsak nasıl olurdu ? ( kurgu için ideal bilgisayar ) Ben tam olarak anlamadım konuyu:S Ama Mac Pro diyorum:)Veya güzel bi Intel PC, şöyle deckli mekli. |
19 yıl önce |
|
Cevap: arkadaşlar sizce doğru mu yaptım ? Köprü başında ne ilhamlar var bi bilsen:D Ah ah almadı kör olasıca okul beni, hih gelmem oraya(kazanamam) haha. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey 2.000 lira MD10000'e vereceğime yoldan geçen birine veririm, ben gittim o paraya HV20 aldım.Onunla da kıyaslayın isterseniz? "kusursuz bir görüntü" hmm tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama bu foru... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Pardon Burger King'in Türkiye sorumlusuyla telefondaydım, bize tam tarih ve mekan vermemi istedi, 3 ana bölgedeki elemanları yollayacaklarmış sipariş yetiştirmek için, hadi yine iyisiniz:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Kupa Altı Öss'ye Karşı HV20:P |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |