Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: 11. ULUSLARARASI YAYINCILIK FUARINA HEPBERABER GİDELİM... hmm..Ne gibi bir organizasyon istiyorsunuz? |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: 11. ULUSLARARASI YAYINCILIK FUARINA HEPBERABER GİDELİM... Avrupa yakasın'da kalıyor sanırım CEBiT, gideriz Taksim'e fln. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: 11. ULUSLARARASI YAYINCILIK FUARINA HEPBERABER GİDELİM... Tamam be! gelmiyorum:D |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Thomson FilmStream Viper ile ilgili herşey Fazla açıklama da yok hani sonrasında google'dan bi araştırma yapıcam artık.Sitesinde yüksek çözünürlüklü fotoğrafları bile yok, 2 tane var. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 11. ULUSLARARASI YAYINCILIK FUARINA HEPBERABER GİDELİM... Buluşma mı var? |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Thomson FilmStream Viper ile ilgili herşey Editliyorum yeri geldikçe:)PDF'ler de koydum şimdi. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Thomson FilmStream Viper ile ilgili herşey Başlıca kullanıldığı filmler; Zodiac (2007)I'm a Cyborg, But That's OK (2006)"4400, The" (2004)Highlander: The Source (2007) Miami Vice (2006) Collateral (2004) "Terminal City" (2005)"Everybody Hates ... |
19 yıl önce | |
|
Thomson FilmStream Viper ile ilgili herşey Thomson FilmStream Viper Camera Thomson Grass Valley Viper Filmstream outputThe Viper can be operated in Filmstream mode which offers an unprocessed 4:4:4 RGB signal directly off the CCD. The idea beh... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: AE'de kare kare çalışmak? Anladım ama öyle çok yorar seni tabi ki etkin olacak devamında layer'ın bunu istemiyorsan veya efekti farklı değerlerde istiyorsan farklı değerler girip devam edebilirsin. |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: KAMERA HAKKINDA MEREK ETTİKLERİM f= 'den başlayarak yazıyorumOdak uzaklığı 3.3 mm ile 39.6mm aralığında oluyor.Dediğim gibi zoomsuzken 1.6 verebiliyor.Zoomdayken 2.6 deniliyor, ama sanmıyorm.Daha fazladır.Yani 1:1.6 ise 12:2.6 🙂 Sonr... |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
19 yıl önce |
|
Cevap: KAMERA HAKKINDA MEREK ETTİKLERİM Bu arada Kadir ben de EF Lens arıyorum bildiğin, bulabileceğim bir site varsa, paylaşırsan sevinirim. Gittigidiyor ve sahibinden'de fazla seçenek yok. |
19 yıl önce |
|
Cevap: KAMERA HAKKINDA MEREK ETTİKLERİM 43mm filtre çapı oluyor. 1:1.6-mesela 5.6 diyelim birebirken yani zoomsuzken 1.6 verebiliyor zoom sondayken yani dar açıya gelince mesela sonundaki 5.6 ya gelir.Yani zoom yaptıkça diyafram artar, ışık... |
19 yıl önce |
|
Cevap: HD Cekilen Filimde Adobeye Capture yaparken format sorunu Premiere kaç? |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: siteyi nerden duydunuz? İmzası uzun olan adam fazla konuşma:)Aralarındaki satırları sil bari. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: siteyi nerden duydunuz? Gülerken 3. kattan düştüm. Zemin katta oturuyorum:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |