Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Thomson FilmStream Viper ile ilgili herşey Türkçe olması iyi oldu:) Hadi Eylem kalk gidiyoruz bi bakalım elleyelim, kokusunu içimize çekelim hiç değilse.Cam fanusta duruyormuş arkadan sis veriyorlarmış görmek isteyenlere fln. Evet çip gerçek 3... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Thomson FilmStream Viper ile ilgili herşey Harikasın, Türkçe kaynak oh mis.. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Cüneyt Arkın / Nadiiiiooooööööööööööiiiiirrrr Hangi barmış o:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Ha gayret Kezzap yaklaştın, ama karar ver:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma aha bir soruda benden 🙂 ibrahim tatlıse(k)s in hangi filmi? 😛 Beyaz şeytan olması lazım.Orjinal adı da Blow olabilir mi acaba sarışın Johny Depp olması lazım.(İbo'nun aynısı izlerken kopmuştum saaabu... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Yadım!! Valla yapanlar var bi tane capon showreel'de Will Smith'in karşısındakini silip kendini koymuş.Ama tabi türkçeyi düzgün konuşup yazamayan bunu nasıl başarabilir o da ayrı. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: TUREV Reklam Filmi Hoşuma gitti, ama reklam olarak grafik görselleri oldukça az. Yani firma kurum vakıf logosu bulunmamakta.Sadece mesaj ile ilgili bir alan bulunmakta ki bu açıklayıcı değil, örneğin bu gibi reklamlarda... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Cüneyt Arkın / Nadiiiiooooööööööööööiiiiirrrr Cüneyt Arkın:Yıkılmayan adam. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kuşatma Emrah msn'e bekleniyorsunuz afişten dolayı:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kadir Geceniz mübarek olsun Amin |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: 11. ULUSLARARASI YAYINCILIK FUARINA HEPBERABER GİDELİM... Cebit'ten dönüşte bence herkes Taksim der, yanlışmıyım:) Taksim'de kaç kişi olacağımıza bağlı olarak alternatifler yazabilir, seçebiliriz. Benden 3 tane. Arsen LupenBibarPeyote |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: 11. ULUSLARARASI YAYINCILIK FUARINA HEPBERABER GİDELİM... Gidişte ve gelişte belediye otobüsü oluyor sanıyorum ben, dönüşte de döner ve bi yerde takılırız, zaten fuarda beraber oluruz öyle birşey olursa. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: 11. ULUSLARARASI YAYINCILIK FUARINA HEPBERABER GİDELİM... Hiç sanmıyorum. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: 11. ULUSLARARASI YAYINCILIK FUARINA HEPBERABER GİDELİM... Fuar'a otobüs kalkmıyor mu ki zaten?IETT otobüsleri gidiyor diye biliyorum: |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: 11. ULUSLARARASI YAYINCILIK FUARINA HEPBERABER GİDELİM... Olmaz işte o kadar. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |