Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Mainconcept Mpeg Pro Hd v1.0.3 Plug-In Bence avi değilde direk mpeg'den çalışmak daha makul gibi geliyor bana, versiyon 2'de zaten biliyorsundur capture özelliğide var.Ben onunla capture alıyorum preview kapatarak kamera lcd üzerinden sahn... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: digital saat efekti After Effects'de Timecode işine yarayabilir.Daha civcivli birşeyler arıyorsan, denedikten sonra özelden bana ulaş sana lazım olabilecek birşey yollarım. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: yeni film çekicem yardım görüşlerinizi bildirin ya ben bu filmi çekeyim ne olursam olayım farketmez istersen sen ol anladınmı çok da fazla imkanımız yok onuda söliyim Bence baştan kaybetme gibi birşey söz konusu, bu filmi çekicek isen yönetmenliğin... |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: eskişehirde 2008 ağustos-eylülde film çekilecek yardım Msn'in profilimde mevcut, eklersen konuşuruz. |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: KKYMN'de yeni bir ugulama: Bulusma Güzel bi ugulama. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Aktüel Kamera??? Aktüel kameranın kötü yanları da vardır.Özellikle haberciler için büyük bir yük bindiği için çeşitli boyun ağrıları, kireçlenme, beyine yakın durduğu için olası düşük radrasyon tehlikesi, beyinde hasa... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: 3D Ne gibi 3D efektler? |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: AMD Phenom vs INTEL Core2Quad Tak etti canıma, bi inceleyeyim bakalım olmadı beklicem. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: Mainconcept Mpeg Pro Hd v1.0.3 Plug-In HD Mpegleri import, previewde sorunsuz oynatma, exportta yüksek kalite mpeg çıkış, yüksek kalite mpeg capture ve mpeg hdv present dosyaları. Ama sanırım 1.xx CS3 de çalışmayabilir.Yeni sürümü 2'yi den... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Beklenmeyen(Unexpected) Başarılı, gelecek çalışmalarında başarılar dilerim. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Yeni geldiğim ve pc çöltüğü için kusra bakmayın soru geliyor; |
19 yıl önce | |
|
AMD Phenom vs INTEL Core2Quad Intel'in Kentsfield İşlemci Çekirdeği65nm Üretim Teknolojisi2.4GHz Çalışma Frekansı1066MHz FSB2 x 4MB L2 Ön Bellek1.100V-1.372V Çalışma VoltajıMMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4, EM64T Multimedya Komut Setler... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: Aktüel Kamera??? Evet Aktüel bide Tempo var. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: yeni film çekicem yardım görüşlerinizi bildirin Seyitgazi nerede bilemiyorum ama, çekim ve çekim sonrasında yardımcı olabilirim. |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Toyota Celica kaza - Ae iş başında 😉 Kadir'de anlattı, biraz araştırın:) |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |