Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Masaüstünüz Egii o ne başlat çubuğu öyle yarısını kaplamış 😀 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: I'm Legend Will Smith oldum olası sevmedim, konusu da 28 Gün Sonra, Resident Evil, Day After Tomorrow gibi birşey sanıyorum.Çok pahalı bir film olduğunu da duydum. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: KÖPRÜ Benim hoşuma gitti eline sağlık Eyüp, güzel bir atmosfer ile kibritçi kızvarı bir film çıkabilir diye düşünüyorum;) |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: PANASONİC HVX 200 NEREDEN TEMİNE DİLEBİLİR Büyük bir risk bence, ben güvenemem açıkcası.Sen yine ucuz kurtulmuşsun kameran sağlam ve çalışıyor:) |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: The Heartbreak Kid 😀 Evet başroldeki kadın sarışın diye düşünürken, aman tanrım o ne bunu yapan insan olamaz dedirtiyor. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Yok sonradan birleştiriyor manyak faremiz Jerry:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!
|
18 yıl önce | |
|
Cevap: PANASONİC HVX 200 NEREDEN TEMİNE DİLEBİLİR Doğubank'tan bu kamerayı almak intihar olur, Code yine belirtmiş ama ben gidip konuştuğumda 2 yıl garanti veriyorlardı. |
18 yıl önce |
|
Cevap: AKS Hatası Hollywood Camera Works'u tavsiye ederim, çok açılı kamera çekimleri, çok kişili çekimleri görsel olarak anlatıyor.Senin bahsettiğin gibi bir örnek içersinde mevcut hatta mahkeme salonu. Sabit çekim ya... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: PANASONİC HVX 200 NEREDEN TEMİNE DİLEBİLİR Yahu Emir gördük yazıyoruz ya ah şu yazıları bi okusan:) |
18 yıl önce |
|
The Heartbreak Kid The Heartbreak Kid/Şıpsevdiİnce esprili içi boş gibi gözüken filmi öylesine uykum gelmesi için izlemeye koyuldum. Sabaha karşı film izleyenlerden misiniz?Sizi de mi uyku tutmuyor?Ağır filmleri kaldıra... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: premiere ses sorunu Sistem geri dönüşüm yapsana;) |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Umut Sarıkaya Ben bi sevemedim şu esprileri.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Adamı acile kaldırdılar herhalde sonra:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Rapid ve Winrar ;sorunu Evet bazıları öyle oluyor haklısınt tekrar çekmeme rağmen bi dosya ömrümü çürüttü, diğerlerinde sorun çıkartmadan rarlan kurtardım:)İlgilenen herkese teşekkürler. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |