Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: En Son İzlediğiniz Film

:)Yok makaralarla bi sorun olmaz değiştirilir.Filmin formatı dediğim yani film nasıl tiyatro gibi geçiyor konsept belirlemişler sanıyorum film ara vermeden devam ediyor 10dklık araya çıkmıyorsun filmi...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

Ben ondan bahsetmiyorum ki:)Filmin formatından bahsediyorum.Film kesintisiz olarak izleniyor diye biliyorum.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: YETER ARTIK SAMANYOLU TV

Nasıl rahatsız olmazsın veya benim olmama gerek görmessin anlamadım.Açıkcası Türban başlığına açmak istemedim ben bu konuyu saptırmamak için oradaki konuşulanları. Tamam da ben Televole yanlısı bir in...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Ben de Kadıköy'de bi sinema d izlemiştim yani öyle bir sinema.Benim bildiğim filmin formatı tek gösterim olması sanırım o salonda biraz çakallık yapmışlar.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: YETER ARTIK SAMANYOLU TV

Yok ben sakınan göze parmağımı sokuyorum sadece.TV'nin yaptığı beyin yıkamasından başka birşey değil!.Ben türbandan da değilim, oldu bitti işler bunlar onaylandı Gül tarafından sonrası malum.. Eee bun...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
YETER ARTIK SAMANYOLU TV

SAMANYOLU'NUN REZALETİ Kızgınım, öfkeliyim böyle rezalet olmaz.Samanyolu TV'de şuan yayınlanmakta olan "Büyük Buluşma" isimli tv dizisinde dünya kadar provakasyon ve rezalet içeren görüntü ve metinler...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: KAMERA ALIM KILAVUZU

Genelinde aynı kameralar sürüm versiyonları yapıyorlar ama çok spesifik ayrıntılarla.

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Cevap: KAMERA ALIM KILAVUZU

Yeni sürümleri pek değişiklik yok yeni özellik eklemeler; ekran düzeltmeleri, renk farklılıkları, format değişiklikleri. Hayırlı olsun.

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce

İşte ben onu anlamadım, filmde ara yoktu:)Film tek perde izleniyor antrak yapılmamıştı.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

Ben yine anlamadım ama, film arasından bahsederken antraktan mı bahsediyorsun?

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: 6 Milyon Dolarlık Ev Sinema Sistemi (höh!)

Bluray HD DVD ile tam performans alırsın aslında.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

İlk yarı bitmesi?Film arasız devam ediyor.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: En Sevmediğiniz Yönetmenler

O zaman Village'ı tavsiye ederim.Ben hala gerilmek istediğimde İşaretleri izlerim harika bir gerilim bence.

Forumda Yönetmenler

18 yıl önce
Cevap: Quicktime full ekran olmuyor

Sonuncu çok güzelmiş:)Ben de bi bilgisayar aldım 2.de aldım gibi bi durum var:PGörgüsüz diceksiniz ama yeni alacağım pc'e internet bağlantısı yapmayı düşünmüyorum stabil kalması için ee bu yüzden 2. b...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: En Sevmediğiniz Yönetmenler

Şamalan'ı severim ben:)Dandik hint filmlerinden sıyrılmıştır hiç olmassa.

Forumda Yönetmenler

18 yıl önce
Sayfa 267 / 397