Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Kuru/Çatlamış Toprak Videosu arıyorum

Site süper ama işte parası olana.Harika bir arşiv var içersinde.Ama çok pahalı Türkiye için yani HD bir görüntü yaklaşık 50$

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: iphone???

Herşeyi burada bulabilirsin bidıl.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: iphone???

iPhone lükse kaçıyor biraz 🙂Capacity * 8GB or 16GB flash drive1 Display * 3.5-inch (diagonal) widescreen Multi-Touch display * 480-by-320-pixel resolution at 163 ppi * Support for displ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: local mozaik yapmam gerekiyor yardım...

After Effects'de Masking yöntemini kullanarak yapabilirsin.

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Cevap: 24p cekildi fakat..

TV'demi izliyorsun?Pc'de hiçbir sorun çıkartmaz.

Forumda Görüntü Yönetimi

18 yıl önce
Cevap: set ekipmanları için toplam bir bütçe

Hepsi forumda var, kolaya kaçmayıp araştırırsan sevinirim.

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce
Cevap: Kuru/Çatlamış Toprak Videosu arıyorum

Aslında Çanakkale'desin.Geyikli sahilde azmak diye biryer var eski bataklık direk çorak ve çatlamış toprak epey bi dönüm arazi.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Shi Gan 7/10

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

POPstar manyakları

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Seninhikayen.com

Seninhikayen.com Microsoft'un yeni düzenlediği bir yarışma.Oylama izlenme üstünden yürüyor her ne kadar etrafı olan ödülleri kapar gibi gözükse de konsept fena değil girin bir bakın derim..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Arkadaşlık Fragman

Santral adlı arkadaş bize yönelse onu yönlendirecek illaki bir çabamız olacaktır inanıyorum.Burada yardımcı olmayan yok biliyorsunuz, ama linki atıp hiçbirşey belirtmediği sürece pek bir yere varamaz.

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Bi bakıma haklısın Ali, ama elle tutulur birşey olmadığını göreceksin, liseli çocukların mafyacılık oyunu:S off niye mafya yine mafya

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Yürekten katılıyorum.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: YETER ARTIK SAMANYOLU TV

arri45! "nerden bilebilirsin, niye inandığı için takmasınki, istemese çıkarır yani, çıkarmamasına kim mani olacak?" aile! "türbanlı kızlara sataşılmış, stv açıklara sataştı diye" Açıkcası sözlü fln sa...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: kilip paylasimi

Ben bilindik hatalar yapıyorum hiç olmassa herkesin yapabileceği, "video kilip" lerle uğraşan biri klip yazmayı bilmesi gerektiğini düşünüyorum.Başlık yanlış altforumda taşınırsa iyi olur.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Sayfa 265 / 397