Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Kuru/Çatlamış Toprak Videosu arıyorum Site süper ama işte parası olana.Harika bir arşiv var içersinde.Ama çok pahalı Türkiye için yani HD bir görüntü yaklaşık 50$ |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: iphone??? Herşeyi burada bulabilirsin bidıl. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: iphone??? iPhone lükse kaçıyor biraz 🙂Capacity * 8GB or 16GB flash drive1 Display * 3.5-inch (diagonal) widescreen Multi-Touch display * 480-by-320-pixel resolution at 163 ppi * Support for displ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: local mozaik yapmam gerekiyor yardım... After Effects'de Masking yöntemini kullanarak yapabilirsin. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: 24p cekildi fakat.. TV'demi izliyorsun?Pc'de hiçbir sorun çıkartmaz. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
18 yıl önce |
|
Cevap: set ekipmanları için toplam bir bütçe Hepsi forumda var, kolaya kaçmayıp araştırırsan sevinirim. |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kuru/Çatlamış Toprak Videosu arıyorum Aslında Çanakkale'desin.Geyikli sahilde azmak diye biryer var eski bataklık direk çorak ve çatlamış toprak epey bi dönüm arazi. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Shi Gan 7/10 |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar POPstar manyakları |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Seninhikayen.com Seninhikayen.com Microsoft'un yeni düzenlediği bir yarışma.Oylama izlenme üstünden yürüyor her ne kadar etrafı olan ödülleri kapar gibi gözükse de konsept fena değil girin bir bakın derim.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Arkadaşlık Fragman Santral adlı arkadaş bize yönelse onu yönlendirecek illaki bir çabamız olacaktır inanıyorum.Burada yardımcı olmayan yok biliyorsunuz, ama linki atıp hiçbirşey belirtmediği sürece pek bir yere varamaz. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Arkadaşlık Fragman Bi bakıma haklısın Ali, ama elle tutulur birşey olmadığını göreceksin, liseli çocukların mafyacılık oyunu:S off niye mafya yine mafya |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Arkadaşlık Fragman Yürekten katılıyorum. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: YETER ARTIK SAMANYOLU TV arri45! "nerden bilebilirsin, niye inandığı için takmasınki, istemese çıkarır yani, çıkarmamasına kim mani olacak?" aile! "türbanlı kızlara sataşılmış, stv açıklara sataştı diye" Açıkcası sözlü fln sa... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: kilip paylasimi Ben bilindik hatalar yapıyorum hiç olmassa herkesin yapabileceği, "video kilip" lerle uğraşan biri klip yazmayı bilmesi gerektiğini düşünüyorum.Başlık yanlış altforumda taşınırsa iyi olur. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |