Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Harfada'm

Eyüp nasıl bir yardımım dokunur mu Eskişehir'de:)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma

yep sıra sende:)

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Broken Angel (2008) - Meleğin Sırları

Meleğin SırlarıLos Angeles'te çekimine başlanan ilk Amerikan - Türk ortak yapımı 'Broken Angel' adlı sinema filmde başrolü 'Yabancı Damat' dizisiyle yıldızı parlayan Nehir Erdoğan üstlendi. Film, yine...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma

Dikkat etmemiştim uzun zamandır bu başlığa başkaları da etmemiş sanırımZor bi soru olsun benden;

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Sari ve Beyaz isikta cekilen görüntülerin Adobenin Renk Efek

Çekim sırasında beyaz ayarı yaparsan beyaz çıkar zaten istediğin renk ile aydınlatsanda.Veya After FX, Premiere'de beyaz ayarını dijital yapacaksın beyaz bir objeye ne renk olması gerektiğini atayacak...

Forumda Sinema'da Işık

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Ben anladığım kadar anlatim Eylem'in dediğini;muzik, dvd, yaz, 2006, şarkı, film, grup,ses, video klip,mesaj,kaydetmek,belgelemek, youtube

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 24p cekildi fakat..

DV Avi exportunu 25p almış olabilirmisin acaba?Ayarlarından çekim yapılan değerleri girersen düzelir diye düşünüyorum.

Forumda Görüntü Yönetimi

18 yıl önce
Cevap: After Effect ile 3d Max Kullanımı

Böyle birşey mümkün değil bildiğim kadarı ile Cinema 4D birazcık izin veriyor.Ama illa çalışcam diyorsan görüntü olarak 2d olarak çalışabilirsin bunun içinse alpha olarak render alman gerekiyor çıktın...

Forumda After Effects

18 yıl önce
Scummy Man

Scummy Man Klip: Linklerden ulaşabilirsiniz ama ben divx olarak edinin derim yt'da siyah beyaz olarak var nedenini bilmiyorum.Benim hoşuma giden bir videoklip kısa film, şarkıya hayran kaldım. İzleye...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Ederlezi'ye çok benziyo japon versiyonu olabilir mi acaba:)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: WD Harici Disk/Seçenekleri 2'ye düşürdüm

Yani sana kalmış değiştirmek ama ben kullan derim 800 istiyorsun diye demiştim o mesajda. Firewire daha yavaş teoride, ama teori olarak USB'nin hızlı olması da teoride.USB pcyi kastırıp istenilen perf...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Ahmet Çakar suç duyurusunda bulunucak mı merak ediyorum.Hürriyet'in de prim yapmak için kendi sitesinde fotoğrafları yayınlaması başına bela açmaz umarım.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım

Mino kaçak vcdlerini piyasaya sürüyor çaktırmadan, işte hani "film oyun program" diye yazıcıoğlunun önünde bekleyen arkadaşların sorsu bu:)

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: WD Harici Disk/Seçenekleri 2'ye düşürdüm

400>800 mantık olarak performans vermez.Erdem, aldığın bir ürünü 7 gün içerisinde geri iade edebilirsin tüketici haklarına göre.Merak etme geri alırlar, ama kargosunu sen karşılarsın geri yollarken...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 24p cekildi fakat..

Ne gibi bir kalite arttırımdan bahsediyorsun?EQ ayarlarından biraz oynayabilirsin.

Forumda Görüntü Yönetimi

18 yıl önce
Sayfa 263 / 397