Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Geniş açı lenste 0,45x ile 0,5x arasındaki fark

Çarpanlar küçüldükçe yani 0.45x, 0.5x'den daha geniç açı.Nasıl büyüyor bilemiyorum, arasındaki farkta pek yoktur tahmin etmiyorum ama farklı çarpanlarda lensler mevcut.Benim gördüğüm kaliteli converte...

Forumda Görüntü Yönetimi

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Olur tabi ki 25 PAL kullanman gerekiyor Türkiye'de.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: 15 Mart 2008 Forum Buluşması

Ay tamam ben koyuyorum saati:) koyacak yok çünkü 12'de Taksimde?Açık büfe kahvaltı tercihimdir sınırsız çay olan bir yer var ise, ordan yollanırız.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
G-Archiver, Gmail kullanıcı şifrelerini çalıyor

Gmail kullanan biri olarak; G-Archiver, Gmail hesabınızı bilgisayarınıza yedeklemenize yardım eden bir araç; en azından böyle görünüyor. Ama bir programcı aracın aslında şifreleri çalıp bir yere gönde...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Bi karar ver kötahyada mısın istanbuldamı:)Önce Taksim'de buluşulacak zamana göre biyerde oturulur veya oturulmaz ardından festivale gidicez hep beraber.Sanıyorum Cumartesi öğlen Taksimde oluruz. deği...

Forumda Duyurular

18 yıl önce

oho benim de işim çıktı o zaman:DBen ta Eskişehir'den gelcem yapmayın ya.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma

Anlatılmış olması gerek başlıkta.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Fındık kadar kulube amma genişmiş içerden:DKlip çok güzelmiş.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Kezzap hayali kişilik olduğunu kesinleştirdim artık:)Kezzap aslında forum botu, foruma hit sağlıyor, otomatik mesaj fln yazıyo:)

Forumda Duyurular

18 yıl önce

Bu görüntü Canon HV20'nin internete düşen ilk görüntülerinden bir tanesi adaptörsüz çekilmiş.Sonrasında renk düzenlemeleri ve Sharp efekti uygulamış çeken, yani ortalama kameranın kendi görüntüsü.

18 yıl önce

HD değil bu tür kameraların daha doğrusu hiçbiri değil bu formata HDV deniyor, HD farklı bir format yayın büyüklüğü ile ilgili. HDV MPG2 kodeklerinde çevirerek kasete yazıyor.Yani yer kaplaması aslınd...

18 yıl önce
Cevap: DEL!

Sühü atsa eklecem:)Bakalım süpriz olsun ona afiş göstermeden koydum. Filme gelirsek.Ben konusunu beğendim gerçekten kağıt üzerinde değil de izlenince anlam kazandı bana.Mustafa abi gerçekten çok iyi o...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: DEL!

Afiş taslağı:

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Rapidshare Premium Account

2 gündür bi sorun var arada 25 kb düşüyor 1mbit bağlantımda.Ama genelde 100 bazen 70-80 kb.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Mıncıkcı seni sus:)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 261 / 397