Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Hangi Masaüstü Pc ? (Max 800 tl) *Senaryo Ödülllü* 😀 Ah seni de AMD/ATI 'ye kurban verdik.Ben sana ne güzel sistem topluyorum hala 4 çekirdek diyorsun napacan çitlicen sanki.Oyun oynamıyosun, encode yapmıyosun napacan çekirdeği.Neyse bu da güzelmiş, b... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: ışık hakkında "redhead 1000W ampul nerden bulurum?" 35 ve 55lik onlar, yakın ama renk değerleri, ısıları ve titremeleri farklı.Philips pro olarak bulabilirsin kino için kullanılan ışıkları.Ersin yazmıştı forumda ev yapımı kino ile ilgili bilgiler. |
Forumda Sinema'da Işık |
17 yıl önce |
|
Re: Hangi Masaüstü Pc ? (Max 800 tl) *Senaryo Ödülllü* ANAKART (EKRAN KARTI DAHİL) GIGABYTE E7AUM-DS2H, Nvidia 9400, DDR2, PCIExp, Socket 775, Nvidia 9400 111 $ ( 168,72 TL) +% 18 kdv BELLEK - RAM KINGSTON 4 GB (2048X2) DDR2 1066 Mhz RAM HYPERX CL5 ... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Fotoğrafçılık ile ilgili yenilikler. Blogda incelemesini yapmıştım, isteyen " onclick="window.open(this.href);return false; buradan girip okuyabilir. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
17 yıl önce |
|
Re: Geleceğe Dönüş ve Dublaj Sorunu burada veremem malesef. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İşlemcinizi Test Edin! Q9300 4GB OCZ 12 Saniye.Program %100 işlemci kullanmıyor, ondan amaca da hizmet etmemiş oluyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Masaüstünüz 10.5.6 olarak indirmiştim, update yaptım ama fark göremedim tabi fazla kullanamadığım için, denemek lazım.Snow Leopard biraz daha beklecez sanırım, ben artık o zaman geçicem hazır 64bit desteği de gel... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Geleceğe Dönüş ve Dublaj Sorunu Bilindik dublajlı olarak sunulduğunu biliyorum trilogy olarak 80 liraydı sanırım.Veya benim gibi divxlerini indirip türkçe ses dosyalarını da indirerek idare edebilirsin. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Quiknet Hayırlı olsun, keşke hizmet ağı biraz daha gelişse biz de kullanabilsek.10 kat hızlıyı aynı paraya kullanmak ttnet'in acizliğini gösteriyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Masaüstünüz Kurmuştum da, Creative ses kartını tanıtamayınca kaldırdım, elimin altında program da yoktu kullanabilecek. Onboard ses kartı ile sonradan tekrar kuracağım dual boot; mac ve vista olarak becerebilirse... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Masaüstünüz
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Geleceğe Dönüş ve Dublaj Sorunu Orjinal DVD'si çıktı alabilirsin. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Bloglar isinlabizi.wordpress.com |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey Açıkcası yorumlar kameranın kalitesine göre yapılıyor, bunda bi seviyesizlik bir saygısızlık mı var anlayamadım..Evet bir düğün kamerası, hatta Sony HD1000E 'de bir düğün kamerası, bunu Sony zaten tan... |
17 yıl önce | |
|
Re: Satılık Hey35 yeni versiyon (35mm sinema adaptörü) sustum:D |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |