Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Canon EOS 450D hmm.. Firar satıyo 1750'e EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM lens Extreme III (30 Mb/s) 4gb compact flash card Canon Orjinal Askılık Lowepro TLZ 1 Çanta |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
17 yıl önce |
|
Re: bir sorum olacak fotoğrafa yeni başladım ve birkaç ayda araştırdığım kadar biliyorum fotoğrafçılığı, eski olsa da nikon d70s e aşık olmuştum ama bulamadım temiz 2. el, sonra d80 e niyetlendim " oncli... |
17 yıl önce |
|
Re: Canon EOS 450D 40D satim mi sana:) |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Cryostasis, bağımsız firma olmasına rağmen Nvidia'yı saflarına çekmiş.oldukça kasıyor malesef, pek optimizasyon yapılmamış.Konusu iyi ama gece oynanmaz:D 4/10 Wolfenstein, tam bir fiyasko.Neyle yapmış... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: MediaCoder donate verirseniz, programı yapan kodır kazanır, program kazanır, ülke kazanır.alın verin ekonomiye can verin.(bknz. ekonomi de bize verecek mi) |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Her tip kamera ve Canon 5D Mark2 için omuzluk Bu tür aküler direk elektrik kablosu yolu ile fişe takıldığında kendini doldurabilmekte zaten. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Yahşi Batı Yönetmen olarak Cem Yılmaz ile Mahsun Kırmızıgül arasında fark göremiyorum. Şimdilik ikisi de kötü. Birini yerin dibine sokarken diğerini yüceltmek dengesizlik bana göre. Bu film de bir parodi sonuçta... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Bu Yaz Çekilecek Sinema Filmleri Çeksin de izleyelim.. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi nolur çıt kırıldım komedilere benzemesin, saçma sapan zombi filmi olmasın. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Güzel Anti-Virüs Gparted olarak geçiyor arat zaten bedava:)CD'ye yazıp başlatıyorsun herşeyi siliyo.Silmezse önce FAT biçimlendir.Sora tekrar sil NTFS yap.O da mı kesmedi Yine Hiren's CD'de Active Kill Disk 4 var. |
17 yıl önce |
|
Re: MediaCoder Denedim de her tıklamamda siteye yollamaya çalışıyo beni:D tamam birader bedava yapında paso da donation ile para istemeyin bari haha |
17 yıl önce |
|
Re: En Güzel Anti-Virüs Yok silinir o baya:) Gparted indir ve cd'ye yaz linux bazlı disk formatlama programı.Bütün harddiski sil, bende de vardı sildim gerenk yok:)Hiren's CD vs.. programlarla da olur.Fdiskde de gözükmesi la... |
17 yıl önce |
|
Re: En Güzel Anti-Virüs Evet, haklısın. Zaten virüsler artık fiziksel zarardan çok bilgi hırsızlığı yapmakta.nerde eski cdrom açan format atan virüsler, kalmadı tey tey. |
17 yıl önce |
|
Re: "DIR DIR" 2009 Reklam filmi Çok güzel olmuş Ersin, özellikle post prodüksiyon güzelmiş, ince çalışılmış.Seslendirme biraz daha kuvvetli olabilirmiş sanki, bir de bazı planlar uzun kalmış gibi geldi bana.Elinize sağlık güzel bir ... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Aile Saadeti Dizisi Bitmesin ! Talebiniz tarafımıza ulaşmıştır.İncelendikten sonra cevap verilecektir. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |