Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Canon EOS 450D

hmm.. Firar satıyo 1750'e EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM lens Extreme III (30 Mb/s) 4gb compact flash card Canon Orjinal Askılık Lowepro TLZ 1 Çanta

Forumda Fotoğraf Makineleri

17 yıl önce
Re:

bir sorum olacak fotoğrafa yeni başladım ve birkaç ayda araştırdığım kadar biliyorum fotoğrafçılığı, eski olsa da nikon d70s e aşık olmuştum ama bulamadım temiz 2. el, sonra d80 e niyetlendim " oncli...

17 yıl önce
Re: Canon EOS 450D

40D satim mi sana:)

17 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Cryostasis, bağımsız firma olmasına rağmen Nvidia'yı saflarına çekmiş.oldukça kasıyor malesef, pek optimizasyon yapılmamış.Konusu iyi ama gece oynanmaz:D 4/10 Wolfenstein, tam bir fiyasko.Neyle yapmış...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: MediaCoder

donate verirseniz, programı yapan kodır kazanır, program kazanır, ülke kazanır.alın verin ekonomiye can verin.(bknz. ekonomi de bize verecek mi)

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Her tip kamera ve Canon 5D Mark2 için omuzluk

Bu tür aküler direk elektrik kablosu yolu ile fişe takıldığında kendini doldurabilmekte zaten.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Yahşi Batı

Yönetmen olarak Cem Yılmaz ile Mahsun Kırmızıgül arasında fark göremiyorum. Şimdilik ikisi de kötü. Birini yerin dibine sokarken diğerini yüceltmek dengesizlik bana göre. Bu film de bir parodi sonuçta...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Bu Yaz Çekilecek Sinema Filmleri

Çeksin de izleyelim..

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi

nolur çıt kırıldım komedilere benzemesin, saçma sapan zombi filmi olmasın.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Güzel Anti-Virüs

Gparted olarak geçiyor arat zaten bedava:)CD'ye yazıp başlatıyorsun herşeyi siliyo.Silmezse önce FAT biçimlendir.Sora tekrar sil NTFS yap.O da mı kesmedi Yine Hiren's CD'de Active Kill Disk 4 var.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: MediaCoder

Denedim de her tıklamamda siteye yollamaya çalışıyo beni:D tamam birader bedava yapında paso da donation ile para istemeyin bari haha

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

Yok silinir o baya:) Gparted indir ve cd'ye yaz linux bazlı disk formatlama programı.Bütün harddiski sil, bende de vardı sildim gerenk yok:)Hiren's CD vs.. programlarla da olur.Fdiskde de gözükmesi la...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

Evet, haklısın. Zaten virüsler artık fiziksel zarardan çok bilgi hırsızlığı yapmakta.nerde eski cdrom açan format atan virüsler, kalmadı tey tey.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: "DIR DIR" 2009 Reklam filmi

Çok güzel olmuş Ersin, özellikle post prodüksiyon güzelmiş, ince çalışılmış.Seslendirme biraz daha kuvvetli olabilirmiş sanki, bir de bazı planlar uzun kalmış gibi geldi bana.Elinize sağlık güzel bir ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Aile Saadeti Dizisi Bitmesin !

Talebiniz tarafımıza ulaşmıştır.İncelendikten sonra cevap verilecektir.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Sayfa 124 / 397